LITE FÄRG


Bild: Vicke

Som sagt var så har det hänt lite här på projektfronten senaste veckan och jag har lovat att ni ska få följa processen. Steg för steg...

Den tidigare träfärgade "stommen" har börjat få lite färg på sig och det var ganska givet vilken färg jag ville ha nämligen svart. *Ler* även om färgen heter Falu Rödfärg så blir det inte speciellt rött som ni kan se, men numera finns Falu Rödfärg i flera olika kulörer bland annat denna svarta variant.

Än så länge är jag jättenöjd med valet av färg och jag hoppas också kunna överbevisa alla misstänksamma och skeptiska Tornedalingar att det visst går utmärkt att använda sig av den kulören. *Svettas* hoppas bara att jag nu har rätt och slipper stå där med lång näsa, nej skämt åsido jag är inte ett dugg orolig utan bara glad över att det känns så rätt och blev precis så bra med svart som jag trodde.



Kommentarer
saravillfara

Stilsäkert färgval! Det där blir ju hur bra som helst, oj vad du måste ha slitigt med målningen, bra gjort! Spännande att följa fortsättningen.

Kram!

2009-09-02 @ 23:56:13
URL: http://saravillfara.se
Lina

Å, jag anar ett "uterum" just i den stil jag själv går och fantiserar! Svart is the shit - supersnyggt och helrätt. Svart är nog framtidens faluröda tror jag...



Blir jättespännande att följa alla steg, och oj så fort det går dessutom! Tack för titten!



Kram

2009-09-03 @ 00:01:43
URL: http://kitchenbloom.blogg.se/
caroline

vad fint det blev :)

2009-09-03 @ 00:28:41
URL: http://carolinesblogg.blogg.se/
Malin

Ja den är fin den svarta falurödfärgen!! Jag är nyfiken på vad det skall bli och vart den skall fara o resa.

2009-09-03 @ 06:22:46
URL: http://malkins.blogg.se/
Mona

2009-09-03 @ 20:46:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0