Kuddar

Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skylla på om det är dåligt minne, lite tid, dålig inspiration, okreativ ...

Den 31 augusti skrev jag så stort så här på min blogg : "Som sagt var så har jag planer på att bli lite mer aktiv här nu och att återgå till tolkning av Tisdagstema känns som en bra början " . Ja en början var det allt men inte blev det så mycket mer.

Men nu gör jag alltså ett nytt försök och kavlar upp ärmarna igen och en tolkning av Fabrikens Tisdagstema kuddar.

Kuddar är ju något som finns i väldigt olika former färger och till och med har de olika funktion man kan sitta på de man kan ligga på de. Så inte undra på att jag hade lite beslutsångest när jag skulle välja en bild, *ler* hade och har så svårt att välja så det får faktist bli två bilder på temat kuddar.

Vet inte om det är fler därute än mig som fullkomligt älskar hotellkuddar de känns alltid lika fräscha , sköna och framförallt fluffiga att vila sitt trötta huvud på. (Kuddarna i grönt kommer från Simu Nordic).

På sätt och vis så kan man faktiskt säga att mina två bilder kompletterar varandra litegrann eller jag skulle till och med vela säga att de hör i hop. För näst efter en härlig hotellnatt så väntar ju något annat härligt nämligen hotellfrukost...

 

Vickes favvo frukostflingor kuddar , även om det på förpackningen står Havrefras så heter de kuddar i min värld och jag tycker det är ett passande namn.RSS 2.0