HÄRLIGT MED...


Bild: Vicke

MÅSTE BARA FÅ VISA...


Bild: Vicke

er min favoritblomma denna sommar , Rosenskära som jag har av  i flera av mina krukor ute i trädgården. Den var liten och pluttig när jag köpte den , men den växer så det knakar och det bästa av allt den blommar hela hela tiden. Massor av härligt skira blommor har den, vilken tur att jag fick tips om att köpa den.

*Fniss* tänk trots att jag hade så svårt att komma i håg namnet på blomman syster tipsat mig om, när jag var  på Handelsträdgården för att köpa sommarblommor så blev det rätt i alla fall. Men nästa år lär jag inte ha några problem att minnas den blomman som både har ett vackert namn, är vacker och framförallt är så lättskött och tacksam.

Ha en fortsatt trevlig sommar!

KRAM

DEN HAR INTE BARA ÖVERLEVT ...


Bild: Vicke

Tänk mitt lilla experiment har både överlevt den kalla vintern här långt uppe i norr och nu även blommat. Härligt:D

I dag kändes det faktiskt också som att jag började blomma lite igen, för plötsligt fick jag sån lust att göra ett inlägg.Ett inlägg med en bild som legat många veckor i min dator och bara väntat på att jag ska orka göra något med den. Vi får väl se om det stannar vi ett eller dyker upp fler inlägg, lovar inte något utan fortsätter fundera på vad jag vill med bloggen och dess framtid.

Mycket beror det väl också kanske på  om jag har lust att blogga eller inspiration, något som det funnits väldigt lite av den senaste tiden. Kameran som tidigare använts flitigt ligger bara där på mitt arbetsbord...

Men det är väl så med livet , en berg- och dalbana som i bland går upp och i bland ner.

Tack för alla gulliga och snälla kommentarer i mitt förra inlägg ! Ni ska veta att det värmer mitt hjärta massor att läsa era rar ord , önskar jag hade energin att svara er alla en och en men det får bli på det här viset i stället.

KRAM PÅ ER ALLA

En speciell kram vill jag förresten skicka till en trogen bloggläsare - gammal vän som jag träffade ir.l i dag , det var länge sen sist. I min glädje över att träffa henne glömde jag helt bort att ge henne en kram, så det får bli en virutuell sån i stället.  Tänk att det lilla mötet gav mig inspiration att göra ett inlägg, härligt:)

Det är också det som är en del av tjusningen med att blogga alla härliga människor som läser det man skriver och responsen man får av de. Samtidigt som man blir lite skrämd av att se att det är så MÅNGA som läser och inte veta vilka eller varför?

Tillsist hoppas jag på mer sol och värme, inte sjutton ska man väl behöva lånkallingar och vantar utomhus i juli.

SOMMAR


Bild: Vicke

Passar bra med dagens tisdagstema - sommar, för det är precis det jag tänker göra önska er alla en riktigt trevlig sommar!

Den här bilden symboliserar verkligen ordet sommar för mig, det underbara ljuset och den vackra naturen.

Vet att det varit väldigt tyst på min blogg under en längre tid just nu och det kommer nog kanske att fortsätta vara det ett tag till. Det kan till och med bli så att jag bestämmer mig för att sätta punkt här , men det får tiden utvisa...

En stor sommarkram skickar jag till er!
RSS 2.0