DOMINOEFFEKT
Det ena leder till det andra brukar man säga...

Vilket är ett uttryck som jag ofta får erfara att det stämmer mycket bra, denna gång börjar det med en fyndad retro spegel på Återvinningen för en tjuga.  Det är många år sen vi bytte ut möblerna i vår relax i utebastun men sen har det som bara stannat vid det. Vet inte riktigt vad det beror på , kanske lite tid och mycket annat som kommit emellan.

Det är väl ingen nyhet att jag älskar återvinning / återbruka av gamla saker och i vårt förråd finns ett litet lager både av våra egna gamla saker som jag fortfarande har känslor för och inte klarara av att kränga på Loppis föra till återvinningen. Men också fyndade loppisprylar som väntar på att hitta en plats gör de sällskap på hyllorna, Vickes hyllvärmare :)

Det sista piffet i utebastun som då i dag äntligen blev av, tack vare den nya spegeln kanhända men vi ska väl ge lite av äran åt det dåliga eller rättare sagt uteblivna sommarvädret.

 Tillverkning av tygtavla och skattjakt i våra gömmor sen var det bara att ta med sig hammare och spik för att försöka förgylla de annars så trista furuväggarna i relaxen.

Känns som om även det är de små detaljerna som gör det även är ett användbart uttryck i sammanhanget, vi blev nöjda och i kväll blir det att sitta där och mysa:)

RSS 2.0