TISDAGSTEMA - UPP

I dag tänkte jag ta och "fuska" lite med mitt bidrag till tisdagstemat som är upp, för det är nämligen inte jag själv som fotat. Har fått låna bilden av Tonåringen som man inte sett så mycket av den här våren, han har mest bara varit hem  vänt och packat om väskan. Ständigt på väg mot nya resor och nya mål.Men vilka äventyr han fått vara med om och vad mycket dagens ungdomar får se av världen annat var det på vår tid;)

Det här är i alla fall vad han såg på sin senaste resa när han vände blicken uppåt...78747-1959
Bild: Tonåringen

Superfin bild !

VISSTE DU ATT...

78747-1956
Bild: Designtorget

Du nu kan nätshoppa på Designtorget , en rolig nyhet tycker jag :)

Vill du inte shoppa till dig själv utan någon annan så erbjuder de en tjänst som heter presentogram.

REDAN JUNI ?

Att det är den första juni dag känns helt overkligt och ofattbart, det var nyss det var den första maj . Vart försvann maj månad egentligen???

Inte klokt vad mycket det är som ska hinnas med så här på våren både med jobb, skola, hem och trädgård så det kanske inte är så konstigt att tiden bara rusar i väg. Nu förstår ni kanske varför jag också varit så lite här ute i bloggvärlden, för tiden att sitta framför datorn har varit väldigt knapp och likaså min energi. Det är så mycket annat som pockar på min uppmärksamhet för tillfället, är inne hos er och hälsar på och läser men lite dålig på att lämna kommentarer. Men jag har inte glömt er...
 
Kan i alla fall avsluta den här helgen med att konstatera att huset är skinande rent,  vilket känns så skönt trots att varenda eviga muskel i min kropp skriker. Det är nog nästan jämfört med världens träningspass det här med att storstäda hela stora huset. *Ler* låter visst som en riktig Tornedalsfru nu som skryter om att jag minsann skurat både tak, väggar och fönster;)

Det var väl kanske inte det som var min tanke med det här inlägget, nej jag ville ta och visa mina nya gardiner som hänger i vardagsrummet. Blev så förtjust i det här mönstret när jag såg de förra helgen så jag kunde inte bara låta de ligga kvar i affären längre utan gjorde slag i saken. Sen är det alltid lite lättare att motivera sig att städa om man har något roligt nytt att se fram emot.

78747-1955
Bild: Vicke

Tänkte på att mönstret var väldigt lik Angie Lewins, kollade hos Winterstextil men fick inte något svar på min fråga. Inte för att det spelar så stor roll , det viktigaste är att jag gillar det:)

Hoppas ni har haft en härlig helg!
RSS 2.0