SÖNDAG KVÄLL

Ännu en vecka lider mot sitt slut, jag sitter här och summerar veckan som gått. En väldigt intensiv men oerhört innehållsrik och rolig vecka har det varit. Mitt vanliga kontorsjobb har varit allt utom vanligt de två sista dagarna, har nämligen fått byta ut min kontorsstol mot värsta "Roomserviceteamet".

Det hela började väl egentligen för några veckor sen när chefen frågade om jag inte kunde hjälpa honom att inreda fem nya hotellrum som de håller på att bygga på byns egna hotell. Givetvis det var ju ett oerhört roligt uppdrag som jag naturligtvis med stor glädje ville delta i.

 *Ler* tänk er jag har har fått vara och shoppa-inreda på arbetstid, det är ju nästan något man skulle kunna vänja sig vid;)

Snabbt och enkelt har det också gått för vi har varit väldigt samstämmiga i våra åsikter och val, chefen och jag.

Nåja i alla fall i slutet av denna vecka var det så dags för all inredning att komma på plats i hotellrummen och jag har fått tillbringa de två sista arbetsdagarna mitt i hetluften på en "riktig" byggarbetsplats. Vill lova er att det verkligen var värsta "Roomservicekänslan" fullt i hantverkare överallt och vi där som värsta inredarna som skulle försöka hålla koll, möblera , piffa och se till att allt blev som vi tänkt oss.

Dessutom var det värsta deadlinen att hålla eftersom hotellrummen var uthyrda till helgen, så spikar slogs i, sista färgen målades, möbler bars in, gardiner sattes upp. Tror nog ni förstår vad jag menar för ni har ju precis som mig sett det på tv, det var verkligen skithäftigt att på sätt och vis få uppleva det scenariot den känslan på riktigt.

Vi hann få klart i tid och gästerna fick flytta in nya fräscha rum precis som planerat och  så klart får även ni följa med på ett litet cyberbesök på hotellet...Det här var verkligen en once in a life time upplevelse som jag kommer att leva länge länge på:D

Hoppas ni haft en bra vecka ni med!

MINI PYSSEL

 

*Ler* kanske jag överdrev lite när jag i förra inlägget skrev om Tradera och pyssel, nu kanske ni sitter där och väntar er värsta största pysselhappening. I och för sig är det på sätt och vis det eftersom den här lampan legat bra länge i förrådet i väntan på en ny sladd och när man äntligen lyckas få det gjort så är det ju faktiskt rätt så stort;)


Hur som helst så blev det nya svart-vita tygsladdar både på den "nya" Traderalampan och även den gamla Loppislampan fick en likadan. Många av er förstår säkert varifrån jag hämtat inspiration när det gäller val av sladd, givetvis är det duktiga Lina som inspirerat mig. Har beundrat hennes sladdar mer än en gång...

Men det bästa med allt med denna lampa är ändå att det äntligen går att sitta i läshörnan och ha  belysning som gör det lite lättare att se vad man läser. 
*Fniss* nu måste jag bara hitta på ett bra sätt att förklara maken hur det råkar sig att jag har flera Tradralampor på G både vunna och pågående;)

NU...


Bild: Vicke

känns det som om min inspiration så sakteliga börjar återvända i takt med att solen börjar visa sig , har till och med laddat kamerabatteriet under helgen;)

Inte bara det vi har också lyckats pyssla lite , börjat ta tag i små projekt som bara blivit liggande och väntat. Bland annat Traderafynd som behövt lite tillfixning innan de kan få flytta in på riktigt hemma hos oss i stället för att få bo i vårt trista tjorviga förråd.

Mer om det ska ni både få höra och se en annan dag, så på återseende...
RSS 2.0