LITE TURLova mig att ni inte blir chockade nu, inlägg andra dagen i rad och en påskbild. *Ler* nog för att jag var något försenad med att presentera mitt jubileum men jag lovar att det här inte blir ett ännu mer försenat inlägg som ska handla om påsken. Försjutton det är ju midsommar snart... ;)

Nej den ska bara på sätt och vis handla om påsken, men framförallt ska den handla om en helt annan sak som jag kom på i dag hör i hop med gårdagens inlägg. Skrev om vilka oanade saker bloggen och bloggandet fört med sig och jag glömde helt bort en viss specialeffekt som verkar följt med.

Nämligen tur, jag som aldrig någonsin brukar ha tur ir.l verkar ha det i cyberspace och på bloggar har nämligen haft förmånen att vinna tre gånger sen jag började blogga. Snittar man det på mina 5 år i bloggvärlden innebär det ju att jag vinner efter 1,5 år inte illa. Jämför man den siffran med vinster i verkliga livet så är den betydligt mycket mycket högre. *Viskar*  när jag beräknar vinster ir.l räknar jag inte med vinlotterier, tänkte att det är bäst att tala tyst om jag har tur i såna sammanhang i fall vi drar igång ett sånt på mitt nya jobb.
Vad har jag vunnit då ?

Första gången hade jag tur i julkalendern hos Frida / Trendenser
Andra gången hade jag tur hos Sara
Nu tredje gången var jag en lycklig vinnare hos Kitchenbloom och fick detta fina paket lagom till påsk.

Därav påskbilden, tänkte det är bäst att förklara så att ni inte tror jag blivit spritt språngande galen.

Over and out...

FÖRSENAT JUBILEUM

Bild: Vicke

Den 17 maj 2006 tog jag mina första stapplande steg ut i bloggvärlden, tyärr är de stegen väldigt små och sällsynta numera. Ni ser ju att jag till och med missat dagen för mitt jubileum och firar det med ett inlägg så här nästan en vecka försenat. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Visserligen är det nog inte så många som hänger här längre i brist på uppdateringar , så det blir kanske inte så stor fest. Men ett stooooooort tack till alla era mina tappra läsare som följt mig under åren både gamla och nya.

Aldrig hade jag väl för fem år sen kunnat tro att mitt beslut att börja min resa ut i cyberspace och bloggvärlden skulle ge mig så mycket otroligt mycket roligt. Både roliga upplevelser som jag nog aldrig annars fått vara med om men framför allt  nya vänner som jag fått förmånen att känna. Några irl och några via cyberspace, ett stort tack även till er alla :D

Bättre bonus kunde man väl inte fått, min tanke när jag började blogga var väl främst att få lite utlopp för kreativitet att få skriva och kunna göra något med mina bilder. Men det blev så mycket mycket mer än vad jag någonsin kunnat fantisera om, helt fantastiskt !

Även om det för tillfället är väldigt lugnt här inne hos mig så hoppas jag att inspirationen, tiden och energin till att blåsa lite liv i den igen kommer. Saknar den emellanåt och många gånger har jag tänkt och tänkt att NU och sen stannar det bara vid en tanke. Men vi får väl se kanske saknaden blir så stor så jag på något sätt hittar tillbaka till lusten och glädjen att blogga...

We will see, appropå see så kan ni på bilderna ovan se de härliga bordsdekorationerna som vi hade på gårdagens konfirmation. Min lilla samling små favvisvaser från Ikea som en gång i tiden var tre och utökades med många fler när jag hittade de på fyndhörnan för en guldpeng styck. Less is moore gäller inte denna gång;)

RSS 2.0