SÄKERT VÅRTECKEN


Bild:Vicke

I ett tidigare inlägg skrev jag om att det fanns lite dåligt med vårtecken , men nu har jag i alla fall ett säkert vårtecken att rapportera om här i från norr. För i tisdags var det nämligen premiärbesök på mitt favorit Loppis :)

Är verkligen glad att vi for i väg på en liten utflykt för vilket fynd jag gjorde , sannolikhten att man ska ramla över en kompis till min älskade skål jag ärvt efter mamma är väl inte så stor. Men det var precis det jag gjorde för där stod den inklämd på en hylla, vasen med stort V. Fick verkligen anstränga mig för att inte börja jubla och hoppa jämfota av lycka när jag lyfte upp den i min hand och såg att jag inte sett i synen det var verkligen samma mönster och allt.

Jag tror på ödet och är säker på att det inte var en slump att den bara helt plötsligt fanns där och att den nu fått flytta i hop med mammas fin fina skål .

Det var också så roligt att den hade en intakt etikett tillskillnad frå skålen för nu har jag kunna lära mig lite mer och det fina handdrejade handmålade keramiken. Syco Keramik, heter tillverkaren och än en gång blir jag förundrar både över ödet men också över hur lätt man kan hitta information i dag på nätet.

Önskar er alla en trevlig helg och hoppas vårsolen skiner på er :)

LYSSNA TÄNK OCH LÅT DIG BERÖRAS...

Brukar inte vara fullt så här personlig på min blogg men jag känner att det här är ett så viktigt ämne som vår modiga son berättar om.

Lyssna tänk och låt dig beröras:
Vägen till drömmen bestod av mobbning

Mammahjärtat nästan spricker av alla känslor...
Sorg, ilska, kärlek men framförallt sån stolthet över vår starka modiga son, du har kämpat hårt i många år. Trots att det inte varit lätt har du alltid gått din egen väg, gjort det du trott på och framförallt varit den du är , dig själv! DU har visat att det "lönade" sig och din dröm har blivit verklighet. Lever nu det liv du så förtjänar det gör oss så lyckliga, sträck på dig du är bara så bäst ♥

Är övertygad om att det sitter världens stoltaste mommoängel i himlen och hör vartenda ord...Foto : Ida Brännström Sveriges Radio
RSS 2.0