TÄNK OM JAG GÅTT OCH BLIVIT EN...


Bild: Vicke

Jag som alltid tidigare alltid sagt att jag aldrig brukar vinna något och det var verkligen inget jag hittat på utan stämde helt och fullt Men nu vete sjutton om jag kan gå omkring och säga så länge. För denna vecka har det varit helt tvärtom jag har vunnit både det ena och det andra och inte protesterar jag mot det utan tvärtom det har varit en glädjens vecka.

Först gick jag och vann denna fina textilkrukan från Barntyger hos Saravillfara  och sen fortsatte det med att jag kammade hem högvinsten på vårt vinlotteri vi har på jobbet. Inte klokt det här och jag som aldrig brukar vinna;)

Inte nog med det ,sen hade jag också världens flax vid vår snabbvisit på Ikea i går men jag är alldeles för trött av all härlig sommarsol som vi njutit av i helgen för att berätta om det .

Så fortsättning följer...

FRUKT

Frukt är både gott och nyttigt , så det är något som alltid finns hemma hos oss...


Bild: Vicke

Här kan ni se fler tolkningar på tisdagstemat.

EN NYUPPTÄCKT VÄRLD...


Bild: Vicke


Det är i alla fall en passande beskrivning av  Tradera för min del är det så, jösses så mycket fina fynd man kan hitta där. *Ler* det gäller bara att inte bli för ivrig vid budgivningen, det är lätt att ryckas med vill jag lova. Har tidigare blivit en och annan teaklampa som jag vunnit där och nu var det alltså premiär för lite textilier till hemmet. Fyra stycken mairokuddar i superbra skick och passande färg till vårt sovrum pryder nu vår säng.
 
*Me like* hela den här idén med att kunna både sälja och köpa saker begagnat på ett enkelt och smidigt sätt, ett bra sätt att återvinna och tänka på miljön.  Än så länge har jag bara varit köpare på Tradera men jag hoppas att jag snart även ska kunna titulera mig som säljare, gäller bara att ta sig i kragen och lägga in en annons eller två.

Har varit lite tunnsått med inlägg här den senaste tiden och man kanske skulle kunna tro att det beror på de nya kuddarna, att jag haft så fullt upp med att ligga och vila;) 

Men tyvärr tyvärr är det nog inte så utan det är ju bara så att våren är en så hektisk tid mycket som ska hinnas med så det blir lite tid framför datorn.

Hoppas ni haft en lång härlig helg ni med!

LITEN BLIR STOR

Här har vi firat i dag , vår lilla minsting har i dag blivit oficiell Tonåring och jag fortsätter att tjata om att det inte är klokt så fort åren går. Känns så overkligt när man ser sina killar i bland de är ju så stora, är det verkligen våra;)

Men det är nog bara att konstatera att det inte är så små längre när den yngsta nu får skaffa bankomatkort och legitimation, det är stort.

Appropå barn så var det ett så vackert ordspråk i lördagens dagstidning som jag tänkte att jag måste lägga in på bloggen för att spara är ju en vän av kloka ord. I dag är verkligen en passande dag för att göra det...


Bild: Vicke

"Jag önskar dig inte guld
mitt barn
ej heller pengar
och makt.
Jag önskar dig
modet att vara dig själv
och stå för det
du har sagt.
Jag önskar dig inte
en stenfri väg
men kraften att vägen gå.
Jag önskar dig kärlek
i rikliga mått.
Och vänner att lita på."

Författare:Okänd

GUMMI

Dagens tisdagstema är gummi, något som alltid finns i min handväska man skulle nog kunna säga att jag är beroende av det...


Bild: Vicke

Gummi , tugg tugg tugg gummi

TREVLIG HELG!

Önskar jag er alla ,och om ni har lite att göra under helgen kan ni roa er med en liten sneakpeak av de nya tavlorna som förhoppningsvis snart hänger i vårt kök...


Bild: Vicke

GULDKORN


Bild: Kollage med bilder och tillstånd från Rusta

Det var ett bra tag sen jag hade något inspirationskollage här på bloggen så jag tänkte börja försöka skärpa mig och plocka i hop ett lite då och då. Har väl inte kännts riktigt OK att göra såna med "lånade" bilder utan tillstånd , men nu försöker jag fixa så att jag helt "lagligt" får använda andras bilder.

I alla fall först ut med lite inspriation är ett hopplock av saker från Rusta och samtidigt kan jag tipsa er om ett lätt och bra sätt att hitta guldkorn i större affärer som har mycket saker. Gör ett besök på deras hemsida och surfa runt lite för att inspireras och planera innan ditt besök, på Rustas hemsida kan du till och med lägga till det du ska handla i en lista som du printar ut och har med dig. Perfekt mycket enklare än så kan det inte bli!

FLYTTA


Bild: Vicke

Veckans tolkning av tisdagstemat var ganska given för nu är det verkligen dags för vintern att flytta för att ge plats åt sommar sol och värme...

Visserligen har det hänt massor här den senaste veckan, när vi var bortresta över valborg så hade nästan all snö tinat. Men bara nästan för som ni kan se i övre högra hörnet av bilden finns det ännu någon liten snöhög kvar för solen att värma. 

Den här tiden på året är verkligen skillnaden mellan norr och söder i vårt land verkligen stor, det tänkte vi på när vi var i Stockholm och det både var grönt och blommade. Men snart snart är vi i kapp, härligt:D

VICKE GILLARSå var man tillbaks i byn igen efter att varit ut lite i stora världen och luftat sig lite, med sig hem i bagaget har jag massor av nya intryck och upplevelser. *Ler* det gäller att fylla på lagret av sånt för det är ju en av nackdelarna med att bo i en liten by i stället för en stor stad utbudet av saker att göra är ju lite mer begränsat...

Något jag verkligen kan sakna här hemma är att kunna gå på café så naturligtvis ser jag till att hinna med ett och annat sånt besök i Stockholm. Där det finns ett stort utbud av den varan, favoriten Vetekatten fick inte något besök av oss denna gång men däremot tog lillasyster med oss till ett annat mycket trevligt ställe Zetas Trädgårdscafé .Som genast fick en plats i mitt hjärta, inte bara då för att jag gillar cafeér utan för att jag gillade verkligen hela upplägget för Zetas Trädgård  ett besök där är mer som ett "upplevelsepaket" ett helhetskoncept att köpa växter blir som en liten härlig utflykt.

Där kan man både inspireras i deras visningsträdgård, handla växter, krukor och interiör till trädgården och som sagt var också få sig något gott att äta och dricka. Säger bara *me like* jättemycket:D

Grämer mig oerhört mycket att jag inte hade med mig kameran på resan , att få fota på Zetas hade varit rena drömmen så mycket vackert att fånga på bild. Tur maken har en någorlunda mobil så han kunde hjälpa mig att föreviga de här glaskulorna som jag blev så förälskad i , synd bara att vi inte har något passande träd för de och att köerna till kassorna var så fruktansvärt långa. Nåja nu har jag två bra anledningar att återvända dit en annan gång;)

Hoppas ni andra också haft en härlig valborgshelg precis som oss!
RSS 2.0