SAGAN OM SAGA OCH VICKE

78747-1326
Bild: Roasters

Lovade i går att jag skulle berätta en Saga för er och skrev även att jag hade pratat och pratat i Piteå och det var inte med några andra hockeyföräldrar jag gjorde det....

Utan jag har träffat Kitchenbloom / Saga IRL för en pratstund och fika på Roasters i Piteå. 
Tänk att vi vågade ta steget och träffa varandra så kul och häftigt det var!!

Men jag kan lova att det var nervöst när jag stod där och väntade på henne. Trots att man "känner" varandra via bloggen så är det en helt annan sak att träffas på "riktigt". Hjärtslagen var snabba och funderingarna många, Tänk om vi inte har något att prata om, Tänk om det blir pinsamt tyst, Tänk om hon inte gillar mig..... Jag hann tänka massor och blev nervösare och nervösare. Hur skulle vi känna igen varandra (*fniss* jag som har varit på bild i tidningen borde vara lätt att känna igen)  men kanske vi  ändå skulle haft en nejlika i knapphålet;)  

Det tog inte lång stund efter att vi träffats för att nervositeten skulle släppa det var precis som att träffa en kär "gammal" (då menar jag inte åldern Saga) vän som man känt länge länge. Att det skulle bli någon pinsam tystnad var det inte tal om vi hade massor massor att prata om. Tiden bara rusade i väg, men det är väl så man brukar säga att tiden går fort när man har roligt.  Det hade vi verkligen och de timmarna jag hade till förfogande innan nästa hockeymatch var alldelses för kort. Vi hade nog kunnat sitta och prata hur länge som helst.  Så vi får nog göra om det en annan gång;)

Är så glad för att jag vågade ta chanshen att träffa Saga IRL, och hon var precis den underbara tjej som jag hade trott att hon skulle vara till och med mycket mycket  mer . Tack snälla söta rara Saga för ditt trevliga sällskap och det goda fikat!!

Tänk att jag som normalt brukar hata november månad och nu har jag en så helt suverän månad trots att det är november. Först får jag en förhandstitt på det nya IKEA varuhuset i Haparanda och sen får jag träffa en nyfunnen bloggvän i verkliga livet. Tänk vad mycket bloggandet har gett mig så mycket nytt, spännande och positivit som jag aldrig fått uppleva om jag inte börjat blogga.  Jag hade aldrig hittat alla er underbara bloggvänner som ger mig så enormt mycket glädje:)
Vad jag är glad att jag börjat blogga och att ni finns!! 
Ni ser väl att detta inlägg är postat under kategori Familjeliv för det är så jag ser er som en del av min familj.



Kommentarer
Malin

Vilket rart inlägg! Visst är det kul att man funnit så många trevliga tjejer landet runt! Du har ju dessutom fått ett suveränt Ikeabesök, och nu råga på allt även fått träffa Saga IRL. Helt suveränt ju! Låter som ni fick en riktigt trevlig stund tillsammans!! Kram!

2006-11-20 @ 22:58:25
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Mia

Nä men vad roligt att ni vågade träffas IRL du och Saga! Jag har ju sagt det tidigare (ang. IKEA repotaget) att du är så modig Vicke! :) (Å även Saga!) För nog är det ju som du säger att man säkert skulle fundera på om man har nåt att prata om IRL, om man har rätt personkemi osv. Men vågar man aldrig så vinner man kanske heller aldrig. Och du vann ju en riktig vän, jätte roligt! Ja tänk vad bloggandet har lett till mycket bra saker! Äntligen får man "prata" med likasinnade om ens stora intresse för heminredning så man slipper tråka ut sambon, som ändå bara lyssnar med knäck i öronen.. ;)

2006-11-20 @ 23:04:23
URL: http://miascorner.blogg.se
Saga IRL :)

Hej gumman!
Så gullig du är (och nu vet jag ju att du är det IRL:) och vad glad jag blir av ditt inlägg!! Ja du, hade inte tiden varit begränsad hade vi nog suttit kvar där... kanske fortfarande... och surrat! Och så är det ju alltid skönt att dela nervositet med någon, för nervös det var jag verkligen! Gör gärna om det, any time!
Massor med kramar till dig, min nya vän!

PS Jag hade tänkt blogga om vårt möte ikväll, det har liksom brunnit i händerna, men nu hann du ju före... kul! Jag måste nog ändå skriva några rader om det imorgon... och tjata ut alla andra *hi hi* DS

2006-11-20 @ 23:42:25
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
saravillfara

Denna underbara bloggvärld!
Som inspirerar till möten som aldrig annars hade blivit av. Det förstår väl jag att ni hade det jättetrevligt; två likasinnade rara själar som ni båda är :)
Synd att inte jag också hade ungar på hockeycup däruppe i helgen, för då hade jag trängt mig ner mittemellan er :)
Kram!

2006-11-21 @ 01:16:58
URL: http://saravillfara.blogg.se/
cleopethra

Vad mysigt det låter! :-)

2006-11-21 @ 04:23:07
URL: http://cleopethra.blogg.se
Camilla

Åhh.. vad kul och spännnade :D
Jag hade också gärna trängt mej emellan er.. ;)

2006-11-21 @ 06:58:23
URL: http://camilla.hopto.org
Zassi

Åh vad roligt och spännande!! Kul att träffa en bloggvägn IRL :) Nästan lika roligt att läsa om det!

2006-11-21 @ 08:56:53
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Nilla

Vad kul att läsa!
Glad för er skull!
Ha det bra.

2006-11-21 @ 09:08:17
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Christina

Hej!! Jag håller med dig! Det är som att jag har fått en massa nya kompisar och jag inser ibland när jag kliver upp på morgonen att jag fort fort måste in och kolla, se vad alla har för sig och skriva och berätta om mina dagar. Det är så roligt!!

2006-11-21 @ 09:09:01
URL: http://solusfemina.squarespace.com
Anna

Aha! Så ni däruppe har också tagit chansen att syna varandra IRL? :-) Visst är det kul! Jag har ju som sagt träffat Anneli och jag vet precis hur du menar att man är rätt nervös innan.

Men nu har jag fått mersmak! Jag vill också träffa Dig, och alla andra jättetrevliga tjejer. Tänk om det skulle gå att fixa! Kram!

2006-11-21 @ 16:21:52
URL: http://oklarheter.blogspot.com
Anneli

Visst är det fantastiskt!!! Jag har ju träffat Anna (lantligt) och Anna (oklarheter) så jag vet att det är lite nervigt innan. Men bägge Annorna är kanontjejer och jag är så glad över att ha träffat dem. Jag börjar nästan tro att de trevligaste människorna finns på bloggen:)

2006-11-21 @ 17:53:50
URL: http://flitigamyran.blogg.se
Helena

Jag ligger lite efter med min bloggläsning men ser nu de glada nyheten om att du och Saga träffats. Åhh så mysigt ni tycks ha haft det! Jag måste instämma med Anneli, det tycks som om de trevligaste människorna finns här i bloggland! :)

2006-11-21 @ 19:11:43
URL: http://astridsmamma.blogsome.com/
Vicke

Malin: Efter att ha träffat en så rar tjej som Saga blir det så:) Vi hade det jättetrevligt tillsammans och visst är det så att man fått massor av nya härliga vänner runt hela Sverige:) *kram*
Mia: Är så glad att vi vågade göra det:) Men jag är egentligen inte alls modig normalt, vet inte om det är bloggen som påverkar en positivt;) Du säger det så klokt att man måste våga för att vinna och det har jag gjort:)!
Saga IRL: Hej gumman! Du är så gullig det anade jag innan men inte att hur MYCKET:)Hade jag inte haft en tid att passa så misstänker jag att de fått släpa ut oss vid stängningsdags;)
Även jag gör gärna om det igen!!
*fniss* Jag hänger på ditt tjat litegrann med mitt inlägg i kväll:)
Kramar min nya IRLvän!
saravillfara: Visst är den underbar bloggvärlden:)
Visst är det synd att du inte kunde klämma ner dig mellan oss. Det hade varit så roligt, kanske du skulle säga åt dina killar att de ska börja med hockey. Förresten pratade H:s tränare om en cup i Umeå ev. Jag håller tummarna för tänk då skulle jag kunna träffa dig! Förresten så var du på sätt och vis med oss för när jag stod och väntade så såg jag din nya skål i ett skyltfönster och det tar jag som ett tecken;) *kramis*

Cleopethra: Det var mysigt vill jag lova och en häftig upplevelse:)
Camilla: Det var det verkligen både kul och spännande:D Det hade funnits plats för även dig mellan oss tänk vad kul vi skulle ha alla fyra:)
Zassi: Det var det verkligen och vad kul att du gillade att läsa om det:)
Nilla: Det är det som är så härligt med bloggvärlden alla härliga människor som glädjs med varandra:)
Christina: Det stämmer så bra det du skriver och jag har sett att ni har en bloggträff på lördag i storstan vad spännande:)
Anna: Ja vi lantisar kan väl inte vara sämre än er storstadsbor;)
Det är superkul och även jag har fått mersmak tänk vad kul det skulle vara om det gick att träffa fler:) Kram!!
Anneli: Verkligen, en hissnande upplevelse! Du har träffat två Annor redan vad kul:) Vet du det tror jag med...:)
Helena: Det är inte så lätt att hinna hålla sig uppdaterad jag ligger nog oxå lite efter nu. Vi hade det supermysigt och visst är det så trevliga människor i bloggland (gillade ditt ord) :)

2006-11-21 @ 23:10:44
URL: http://www.vickes.blogg.se
Frida

Vad kul att ni har träffats. Vore kul med en bloggträff i Umeå också, kanske med middag och riktiga "goodiebags" och så som modebloggarna har? Cult kan säkert bidra och Mias Lustgård i Umeå är nog med på ett arrangemang. Frågan är väl hur många som skulle komma och när vi skulle ordna det?

2006-11-22 @ 11:10:22
URL: http://www.cultdesign.blogg.se
Saga

Jag ser Fridas kommentar och jag bara skriker rakt ut:
Låt oss utanför Umeå få komma då också... snääääälla :)

2006-11-22 @ 12:22:17
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
Vicke

Frida: Vad kul det skulle vara vilken bra idé!!:)
Saga: Instämmer i dit skrik:)

2006-11-22 @ 12:39:44
URL: http://www.vickes.blogg.se
Linnea

Vad härligt att läsa din berättelse, och vad härligt att höra att ni har träffats! Det finns så himla mycket trevligt folk i bloggosfären, jag vill träffa alla! :)

2006-11-22 @ 21:36:24
URL: http://hemmahoslinnea.blogspot.com
Vicke

Linnea: Kul! Visst finns det så mycket trevligt folk i bloggland som jag också vill träffa alla:)!

2006-11-22 @ 22:26:01
URL: http://www.vickes.blogg.se
Frida

Ja, vi borde göra en stor Norrlandsträff!

2006-11-23 @ 16:11:09
URL: http://www.cultdesign.blogg.se
Frida

Är det något datum som skulle passa er bra i januari/februari så kanske vi kan boka in det ganska långt i förväg så fler kan komma?

2006-11-23 @ 16:12:03
URL: http://www.cultdesign.blogg.se
Vicke

Frida: JAAAAAA! Vad kul ska kolla datum som passar mig. Ska vi maila till dig eller?

2006-11-23 @ 22:16:27
URL: http://www.vickes.blogg.se
Malin

En bloggträff i Norrland...oj då vad trevligt! Men vi sörlänningar då? ;) Kan inte Frida hyra en buss och plocka upp oss på vägen upp? ;)

2006-11-24 @ 10:17:22
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
saravillfara

TJOHO!! Vad skådar mitt norra öga?
Bloggträff, och kanske t.o.m i mitt kära Umeå?
Set a date säger jag bara, det kommer att ha prio ett, oavsett andra inplanerade aktiviteter.
Vad kul om det skulle bli av - Vicke, då får vi ju äntligen träffas!

2006-11-24 @ 10:50:33
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Vicke

Malin: *hihi* Vilken idé en hel buss fylld med härliga bloggisar:)
saravillfara: Visst blir det KUL sara med bloggträff och härligt att äntligen få träffa DIG Sara:) *längtar*

2006-11-24 @ 13:06:58
URL: http://www.vickes.blogg.se
Veronica

Nejmen hur kul låter inte det här!?! Jag bor ju typ 50000 mil från Norrland men jag vill åxo med!
Åker bussen förbi sörmland? =0)

2006-11-24 @ 22:16:01
URL: http://veramedflera.blogg.se
Vidarmia

Merci for all the wonderful writings

2008-11-21 @ 11:39:54
URL: http://vidarmia.20six.fr


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0