NÄTSHOPPING

78747-669
Bild: Lillasyster

Det är nu andra gången jag köpt födelsedagspresent på nätet och jag måste säga att jag blir bara mer och mer imponerad över hur smidigt och bra det är när man har släkt långt bort.
Har tidigare bloggat om några av nätbutikerna där man kan köpa presenter , denna gången var det present till syrrans tvillingkillar som skulle fixas. Valet föll på Inreda där det inhandlades en virkad ambulans  , det gick att få presenten inslagen och även välja födelsedagskort med egen text på. Jag betalade och paketet skickades direkt till de två små ettåringarna, lätt sätt att handla på och stort utbud.
Enda som jag inte skulle ha gjort var att sätta tvillingarna som mottagare, det blev väldigt krångligt på postutlämningsstället eftersom de inte hade någon legitimation. Skulle nog inte tro att det är så många 1-åringar som har det.
Bad min syster fota paketet och presenten så att även vi skulle få se hur det såg ut , spännande eftersom det här är så nytt för oss . Det var så roligt att se att det  var så fint paket och kort , blev även glad över att ambulansen  var lika fin som den såg ut att vara . I bland blir man besviken när man får något man beställt för det ser inte alls ut som på bilden, men det behövde vi inte bli denna gång.

78747-670
Bild: Lillasyster


Kommentarer
Malin

Gud vilken söt ambulans! Smidigt med nätshopping, speciellt när du ändå måste skicka iväg paketen.

2006-08-14 @ 11:03:26
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
isabelle

Oj vilken fin ambulans!
Hoppas illustationen landat hos dig och att du blev nöjd med den också!
Kramar isa

2006-08-14 @ 16:54:20
URL: http://www.isa.nu/blog
Saga

Oj så söt ambulans!! Och visst är det smidigt med nätshopping. Både hos Inreda (och Isa:)!!

2006-08-14 @ 18:53:24
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
Annika

Inreda.com är en superbra nätbutik! Fina saker och snabb service - rekommenderas! Jag har köpt polisbilen till min son och den är lika fin som ambulansen! Jag förstår att du blev nöjd!

2006-08-14 @ 21:10:16
W

Jag är ju en ivrig nätshoppare och har beställt från många håll. Jag har aldrig utnyttjat presenttjänsten dock. Kul att se att det fungerade bra. Anne Clarie Petit är en personlig favorit - jättefina saker!

2006-08-14 @ 21:18:00
URL: http://livingbyw.blogg.se
Vicke

Den var jätte fin! Syster yster

2006-08-14 @ 22:16:06
URL: http://vickes.blogg.se
Vicke

Malin: Visst var den fin och det är smidigt man skippar ett led i kedjan:)
isabelle: Jättefin! Oj vad spännande då är den på väg alltså håller tummarna för att den kommer i morgon. Tvivlar inte på att jag kommer att bli nöjd, ramen står här och väntar även den köpt i Piteå:) *Kramar*
Saga: Supersöt! Blir mer och mer imponerad över hur smidigt det är med nätshopping! Men roligast var nog den hos Isa;) Väntar med spänning!
Annika: Alltid bra att höra av andra som har handlat där, då kommer det nog att bli fler inköp. Det gick verkligen snabbt trodde jag var sent ute men paketet kom supersnabbt. Hann gott och väl fram till födelsedagen!
W: Jag är verkligen ny nätshoppare men börjar inse mer och mer fördelar!Presenttjänsten känns super när man har familj längre bort:) Måste kika in hos din personliga favorit!
Vicke: Men Vicke då skickar du till dig själv tänkte jag men sen såg jag att det var storasyster:)

2006-08-14 @ 22:45:32
URL: http://www.vickes.blogg.se
isabelle

Vicke: puuh, jag blev ju nästan rädd det var min beställning du menade när du nämde att man ibland blir besviken över saker man beställer. Har varit in flera gånger här ikväll juh, haha *nervvrak*. Nu måste jag ta mig i kragen. jag ska ju bli businesswoman! Men den borde ju komma imorrn iaf, ibland är posten bra sega! :-)

2006-08-14 @ 23:00:31
URL: http://www.isa.nu/blog
Vicke

isabelle: Nej men stackar då , nej nej det tror jag inte om dina saker utan jag menar kläder från postorder!
Vaddå bli buisnesswoman , det ÄR DU VERKLIGEN REDAN! Väntar med spänning på morgondagens post kan nästan inte vänta:) *KRAMAR I MASSOR TILL EN DUKTIG TJEJ!*

2006-08-14 @ 23:03:59
URL: http://www.vickes.blogg.se
W

Nej, nu ser jag ju att det är Sebra och inte Anne Claire Petit som gjort ambulansen. Nåväl, virkade leksaker är finfint :-)!

2006-08-15 @ 12:05:36
URL: http://livingbyw.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0