PRESENTER

Dags för födelsedag inom familjen igen och presentinköp, den ska skickas så det gäller att göra inköpet i tid och  att tänka på vad man köper eftersom frakten är så dyr. Skickade ett litet paket lego i julas frakten kostade 120 kr, hutlöst.
Kom då på att jag sett någon hemsida där man kan handla paket som skickas direkt till den som fyller år färdiginslaget så jag började leta.

Hittade vad jag sökte så nu har mitt första presentinköp på nätet skett, och paketet skickas direkt till födelsedagsbarnet. Frakten var mycket billigare än när vi skickat själv, ska bli spännande att se hur det fungerar.

Har surfat runt lite efter andra nätbutiker som man kan köpa presenter hos och få de skickade direkt till mottagaren här är en liten lista.


1.  Bluebox.se
Hos Bluebox kan du beställa och skicka presenter och prylar direkt på nätet. De har ett stort utbud som kan skickas presentförpackade direkt till den du vill överraseka. Du hittar bl.a inredningsartiklar, underkläder, smycken, leksaker och böcker.
Har till och med en tjänst där man kan få hjälp att komma i håg vem som ska firas och när bra för den glömske.

2. Inreda.com
Hos Inreda kan du beställa eller skicka presenter direkt på nätet de slår in ditt paket i fint presentpapper, snöre och kort skickar det till mottagaren med en hälsning från dig.

3. Danskdesign.nu
Hos Danskdesign kan du handla till en vän och få varan både presentinslagen och levererad direkt till personen ifråga.

4. Formodesign.com
Hos Formodesign kan man handla och få det inslaget samt hemskickat till sig om man inte gör som jag, la upp min syster som engångskund handlade och betalade. Så nu skickas det inslagna paketet hem till de och min svåger får det på sin födelsedag.

5. Presentkorttorget.se
Hos PresentkortTorget.se kan man enkelt och snabbt skicka presentkort från en lång rad svenska affärskedjor, restauranger och attraktioner – och bifoga en fin hälsning med text och bild.

6. Postkaka.com
Hos Postkaka kan du visa dein omtanke på ett enkelt och roligt sätt genom att ge bort en postkaka i present. Du sänder den lika enkelt som ett brev på posten och dagen efter står kakan hos mottagaren.

7.Nallegram.com
Hos Nallegram kan du beställa  personliga nallar och mjukisdjur för de flesta tillfällen, om du vill kan du få ett personligt budksap broderat på nallen.

8. Global Star Registry
Hos Global Star Registry kan du föreviga ditt eller någon annans namn bland stjärnorna genom att ge bort en alldelses riktig stjärna i present.

9. GoldenMoments.se
Hos GoldenMoments kan du köpa ett presentkort på en flyglektion, spaka en helikopter, stuntman för en dag, SPA upplevelser allt levereras i en exklusiv presentförpackning färdig att ge bort.

10. Euroflorist.se
Hos Euorflorist kan du beställa och skicka blommor över nätet till vem du vill över hela världen.Blommor och blombuketter är oftast den ideala presenten.



78747-297




Kommentarer
Anna

Tack för tipset. Sitter precis och kollar runt bland presentbutiker på nätet.
BoxExperience säljer upplevelser på nätet paketerade i en snyg box.

2006-06-27 @ 21:40:36
URL: http://tekla.wordpress.com/
Vicke

Anna: Tack vad bra kan lägga till det till min lista!

2006-06-27 @ 22:07:32
URL: http://www.vickes.blogg.se
Mo

Hej!
Jag har provat inreda.com. Beställde här nere i från Schweiz och det skickades till en kompis i Sverige. Funkade prima!

2006-06-30 @ 12:21:01
Vicke

Hej Mo: Oj Vad kul att höra att det fungerar, perfekt när man bor långt från släkt och vänner
att kunna näthandla:)

2006-06-30 @ 12:47:09
URL: http://vickes.blogg.se
Fridolin

Om man ska skicka presenter till typ mamma eller pappa eller någon som man vill ge en lite "exklusivare" present (Typ till mer speciella tillfällen) så kan jag tipsa om Presentkuriren! Skickade cigarrer och en ball humidortub till pappa. Vet inte hur man gör en länk men adressen är

www.presentkuriren.se

2006-07-04 @ 23:12:11
Fridolin

Så här kan jag ju göra, fast det är väl egentligen fel... Här kan ni ivarjefall skicka bra presenter.

2006-07-04 @ 23:13:17
URL: http://www.presentkuriren.se
Vicke

Fridolin: Tack bra med mera adresser, tycker inte alls det var fel att göra så :)

2006-07-05 @ 08:14:25
URL: http://vickes.blogg.se
Adam Sandler

Spirits are speaking in my dreams and other ways

2010-09-23 @ 09:19:43
URL: http://adam-sandler.blog.de


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0