ANGENÄMA BEKYMMER ;)

Bild: Vicke

Angenäma bekymmer är något jag har just nu, det är rena ketchupeffekten på möblemanget till min lilla Funksifriggebod. Snacka om I-lands problem, har för mycket möbler...

Det är som om det bara "ramlar" nya fynd över mig som dessutom passar perfekt till de 14,3 m2 jag har till förfogande att möblera. Inte letar jag heller efter möbler utan den är redan fullt möblerad och jag är mycket nöjd med hur det ser ut där.

 Men som sagt var nu sitter jag där med dubbla uppsättningar gungstolar och den vita som jag fyndat på Blocket i vintras har jag kämpat med att inte bära ut till friggan eftersom jag redan har en gunstol där som jag älskar. Utan jag har kånkat runt på den vita från rum till rum i huset i jakt efter att hitta den perfekta platsen för den, låtit den stå på vissa ställen i månader. Men inget har kännts rätt, så i torsdags gav jag så upp och bar ut den till Funksifriggeboden. Precis som jag vetat länge var den som gjord för att stå där i hörnet, trots det var det med sorg i hjärtat jag plockade undan min favoritgunstol och ersatte den.  Inte bara ersatte stället utan också favoritskapet den vita är nu nummer ett och den bruna trillade ner till favoritplats nummer två.

Har funderat ett par dagar över vad den bruna gungstolen ska få för öde, klarade inte riktigt av att besluta att göra mig av med den. Men nu är det så beslutat och redan klart den ska få flytta vidare till en annan lycklig ägare och det bästa av allt är att jag är övertygad om att hon kommer att ta väl hand om min näst bästa gungstol. Ett bättre hem ja förutom mitt då kan den inte få;)

Fortsättning följer jag verkar ha haft för gott om tid att botanisera på loppisar denna sommar...Kommentarer
Liza

Så fin gungstol, ja, den bruna är fin också!! Du har så fint i er frigga.. Vår är klar nu och det känns bra. Våra gäster har trivts och vi sitter gärna där själva också!

Ha det gott!

Liza

2011-07-20 @ 22:06:38
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Lisa

Neeeeeej! JAG ville ha den bruna!!! (faktiskt tycker jag den är finare:) hälsningar från ett underbart sommar-Göteborg (semesterfirarna har lite data-tid över) Kram, Lisa

2011-07-22 @ 20:49:22
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se/
saravillfara

En ny favorit, det var ju inte dumt.

Ser ut att passa perfekt där.

Som alltid är jag superavis på er funkisfriggebod. Ska ni inte ta och rulla ner den till Umeå och Noliamässan, så att man får ta och titta på den "på riktigt"?

Kram!

2011-07-23 @ 19:09:10
URL: http://saravillfara.se
Jonas

Bra blogg!Kram

TiniTott

Åh så snyggt! Vill oxå ha en gungstol men lyckas aldrig hitta nån =)

2011-08-31 @ 01:47:51
URL: http://tinitott.blogg.se/
ellen ♡

jätte fin blogg! :)

följa varandra via bloglovin?

2011-09-03 @ 22:37:57
URL: http://eellenpeterssoon.blogg.se/
ordlusta

Båda är fina, men den vita passar ännu bättre i din fina stuga. Roligt att hitta hit, till din blogg :-)

Jag är glad för tipset..

2011-09-24 @ 22:35:12
URL: http://ordlusta.wordpress.com
resume writing

I think you have really great talent to make such beauty at home!

2011-11-07 @ 12:36:03
URL: http://cvresumewritingservices.org/blog


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0