GOD FORTSÄTTNING

EN riktigt God Fortsättning önskar jag er alla på det nya året, ja då var det dags att lära sig att skriva tjugohundraelva jag som precis börjat få kläm på det där med tjugohundratio. Det är inte klokt vad dagarna går...

Nu över till något annat gott, såg att Sara hade menytorka och behövde lite tips. Lite kul faktiskt för jag hade planer på att i veckan blogga om förrätten vi åt till nyår , det passar väl bra då kanhända att jag kan inspirera henne eller någon annan därute...


4 portioner

En mycket användbar terrine som man kan äta helt vegetariskt , med rökt souvasrenkött eller som här med rökt lax.

6 medelstora kokta potatisar
1 1/2 gelatinblad
125 g philadelphiaost
1 dl créme fraiche
50 g riven västerbottensost
1 msk dill
1 msk gräslök
salt
vitpeppar

Tärna potatisen. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten ca 10 min. Vispa i hop hälften av philadelphiaosten med créme fraichen. Hacka dill och gräslök. Värm upp resten av philadelphiaosten och smält tillsammans med de urkramade gelatinbladen. Vänd i potatisen, créme fraiche blandningen. Västerbottensosten, örterna och krydda av med salt och pepper. Häll upp i en form och låt stelna i kyl över natten.
Finhacka rödklök och gräslök till garnering.

Ett recept som passade mig både i smak och tillagnning, är ingen mästerkock men detta var enkelt och framförallt går att förbereda dagen före *me like*



Kommentarer
Camilla

God fortsättning till dej med :)



Den där förrätten blev jag riktigt sugen på att tillaga. Mm.. får se när det blir :D

Tack för tipset!!



2011-01-04 @ 20:04:58
URL: http://hantverkaregatan.blogg.se/
saravillfara

Tack sötaste Vicke för ett kanonrecept!

2011-01-04 @ 20:14:30
URL: http://saravillfara.se
saravillfara

Glömde önska dig en god fortsättning på 2011...!

God fortsättning! Kram!

2011-01-05 @ 00:00:48
URL: http://saravillfara.se
Sofia

Hej! Gu av gott det ser ut! Måste jag absolut prova :)



Kolla in min blogg också^^



http://lillfjanto.blogg.se

2011-01-18 @ 20:15:51
URL: http://lillfjanto.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0