TILLBAKA...

från en härlig helg i Umeå, fylld av alla ingredienser som en hockeyhelg ska innehålla , blod-svett och tårar;)

Men också fylld av massor av glädje och skratt det är verkligen kul att åka i väg ett helt gäng föräldrar (familjer)  tillsammans med våra härliga hockeykillar och  bara koppla av och umgås en hel helg.


Bild: Vicke

Det gick riktigt bra för killarna och med sig hem i bagaget hade de en pokal och bronsmedaljer, men för H var det tyvärr inte det enda han fick med sig hem utan det var väl han som på sätt och vis fick stå för det här med blod. För med sig hem fick han även en hjärnskakning:(
 
Usch kanske börjar bli dags för mamma att övertala honom om att det är dags att börja med något annat fritidsintresse,  som att spela schack  eller något annat lite lugnare där man inte kan skada sig;)

Men det bästa av allt den här helgen har nog varit den lilla bloggträffen med Sara, så kul det var att träffa henne igen! Är så glad att vi lyckades hitta en lucka i schemat för att  hinna ta en fika tillsammans.  En person jag lärt känna i cyberrymden som kommit att bli  en god vän som jag  tyvärr får träffa allt för sällan.  Tack snälla goa Sara för den stunden ! Superkul och du *fniss* vilken tur att en av oss har bra minne i alla fall och har plånbok med sig;)

En stor kram till dig!


Kommentarer
Erika

Åh, det låter riktigt trevligt! Jag har just börjat den karriären, som hockey mamma. Till helgen är det två matcher och "någon" har bestämt att jag skall sitta i sekretariatet..... - vad gör man där?

Kul även med fika med självaste Saravillfara.

Kramis

2008-11-25 @ 08:16:19
URL: http://mrum.blogg.se/
TiniTott

Vad roligt att de gick bra för dem i turneringen =) Men synd på hjärnskakningen.. hoppas han är frisk snart. Kram!

2008-11-25 @ 11:52:55
URL: http://tinitott.blogg.se/
Malin

Fy hjärnskakning, hoppas han mår bättre nu. Jag anar hur det känns, dottern tävlade i judo i helgen som var och blev kastad som en vante av två killar m högre bälte, hjälp!!! Schack är väl inte så dumt!

2008-11-26 @ 20:21:33
URL: http://malkins.blogg.se/
saravillfara

Tack raring! Det var verkligen supernice, ser fram emot nästa tillfälle som bjuds!

Hjärnskakningen skakade om även mig, jag hoppas verkligen han är helt återställd nu, och att ni slapp tillbringa natten på vårt sjukhus?

2008-11-26 @ 21:11:50
URL: http://saravillfara.se
Siv.

Hej.

Brukar titta in här ibland och beundra dina fina foton. Nu måste jag ju bara berätta angående dina funderingar om ishockeyn om hur det kan gå.

Min 14-årige son spelar ishockey,fotboll åker freestyleutförsåkning(dvs ju högre man hoppar och snurrar desto bättre)samt bygger enorma cykelhopp med sina kompisar på sommaren.

Nu har denne gosse lyckats bryta sitt ben riktigt illa på gymnastiken,och detta genom att svänga tvärt vänster i hög fart medans skon sög fast i golvet.

Så nu sitter han med ett stort gipspaket som sträcker sig ända från ljumsken ner till tårna och har fått veta att han inte får träna på minst 12!! veckor.

Så nu vet vi att platta golv också kan vara farliga:-)

Hoppas din hockeypojke kryar på sig snabbt!

2008-12-01 @ 20:49:06
Vicke

Sara: Nej ingen natt på sjukhuset behövdes det fanns sjukvårdare på plats i Arenan som kunde hjälpa oss.

Siv: Tack snälla!

Ler känner så igen det du skriver de verkar rätt så lika våra killar och det har jag insett för länge sen att det är bara att låta de göra saker för precis som du säger kan en olycka hända vart som helst.

Många krya på dig hälsningar till din 14-åring!

Vår hockeykille gick på is i går så det har gått bra för honom:)

Tack för dina rader jättekul med en kommentar!

2008-12-01 @ 23:33:22
URL: http://vickes.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0