SNABB LEVERANS

78747-1870
Bild: Vicke

En av nackdelarna med att fota digitalt är att det tyvärr väldigt sällan eller nästan aldrig blir att man skickar in och beställer några "riktiga" foton.  Jag var ganska flitig på det där i början av min digitalkameratid men det var i början det, nu är det verkligen motsatsen. Bilderna samlas och samlas i datorns hårddisk , stackarna  de bara ligger där utan varken rensning av dåliga bilder eller sortering.

Hoppas att jag en dag får lite tid över för att ta tag i det och framförallt kommer till skott och ser till att det finns någon slags säkerhetskopierng på bilderna. Det vore en katastrof om datorn rasade...

De gånger jag har beställt bilder på nätet har jag provat olika leverantörer , men jag har tack vare Sara hittat min absoluta favorit nämligen Proprint . Blir alltid lika förvåndad och överraskad över deras snabba leveranser och goda kvalitet. Det tar kring två dagar från att jag skickat in beställningen innan de landar i min brevlåda och det kallar jag service.

Bilderna ska användas i vårt allrums projekt, de tidigare fotona på familjeväggen ska bytas ut mot mera enhetliga bilder i svart vitt . Som matchar färgsättningen och fondväggen mycket bättre än de i färg som hängt där länge och väl nu.

Det är inte bara fotobutiken jag hittat till tack vare Sara (den rackarn som får bilderna bara på en halv dag hon;) utan hon har även fått mig att inse hur supersnyggt det är med bara svart-vita bilder .

Så jag kan bara inte låta bli att härmas litegrann, hon är verkligen en stor källa till inspiration den tjejen!


Kommentarer
therre

Själv använder jag alltid korthuset, bilderna tar 1-2 dagar på sig - helt sjukt fort!!! :P Framkallar också ganska sällan faktiskt, men nu var jag tvungen då dottern skulle ha bilder med sig till förskolan :P

2008-02-07 @ 23:44:40
URL: http://www.therre.se
saravillfara

Sitter här i mysbyxor, rufsigt hår och vinterblekt ansikte - och känner mig ungefär så långt ifrån en källa till inspiration man kan komma... Desto gladare blir jag när jag läser ditt inlägg, härligt att höra om dina goda idéer och snälla ord :)
Jag kan redan se det framför mig, hur bra det kommer att bli med dina nyframkallade bilder. Du tar jättefina bilder Vicke, och vad är mer personligt än inramade sådana? Blir kanonsnyggt det där tjejen!
Ha en härlig fredag!
Kram från mig :)

2008-02-08 @ 08:52:47
URL: http://saravillfara.blogg.se
Johanna

Ja man blir förvånad över hur fort man får hem bilderna. Sara är verkligen en inspirationskälla!

2008-02-08 @ 09:57:55
URL: http://inredning.webblogg.se
Perlan

Visst är det jättesnyggt med svartvita bilder.
jag ska ta ett par bilder till mitt arbetsrum projket.. Ska bara hitta dom rätta motiven först! :)
kram

2008-02-08 @ 10:48:19
URL: http://www.perlan.org
lina

ja proprint är verkligen outstanding. :)
kram och trevlig helg!

2008-02-08 @ 13:37:01
URL: http://i-fokus.se/dagar
Sandra

Tack för tipset, nästa gång blir det proprint! Kram Sandra

2008-02-08 @ 18:18:55
URL: http://tjohalia.blogg.se
Malin

Oj vad jag skulle behöva göra samma sak. Framkalla, sortera på datorn, säkerhetskopiera. Tack för påminnelsen ;) Väldans snabb leverans på bilderna. Japp svartvitt är finfint! Ha en jättebra helg vännen! Kramar!

2008-02-08 @ 18:41:40
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Malin K

Jag framkallar fortfarande massor,och jag är supersnabb på att ordna in i album, har alltid gillat det! Skall testa Proprint, hittills har det blivit Extra Film, och Javisst är det fint med svartvita bilder!

2008-02-08 @ 20:08:23
URL: http://malkins.blogg.se
Christina

Å jag vill också ha bilder på barnen på väggarna men nu - när dom är alldeles för medvetna .... så skriker dom NEJ - aldrig i LIVET mamma!

2008-02-09 @ 10:02:23
URL: http://www.tara.se
Erika

Hur fint som helst! Man blir alltid så glad oh inspirerad av dina bilder. Kan bara hålla med att man är inte så duktig på att skicka sina bilder till framkallning, men nu har du planterat ett litet frö.....att jag "också" ska framkalla några bilder. Ha en bra söndag, min vän!
Kramis

2008-02-10 @ 12:10:46
URL: http://www.mrum.blogg.se
Viktoria

Fina kort du tar!

2008-02-10 @ 22:43:41
URL: http://stjernfalls.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0