SPÄNNANDE MÖTEN ...

78747-1914
Bild: Vicke (Ikeas nya kudde Ofelia Blad)

Snart kan man nog börja kalla mig kuddmissbrukare, för jag tror nog att efter värmeljus är det nog det jag handlat mest på Ikea sen de öppnat i Haparanda.

Vet inte om det beror på det stora utbudet av kuddar  till rimligt pirs som finns på Ikea eller på att vi nu har en soffa som är neutralare än vår tidigare. Vilket innebär att det är lätt att variera och ändra om i vardagsrummet genom att byta ut kuddarna i soffan, ändra accéntfärg.

I alla fall så var vi till Haparanda i går för lite miljöombyte och lite av min heder stod på spel detta Ikeabesök.  Eftersom jag skulle bevisa för H att mamma minsann kan besöka Ikea utan att shoppa någonting alls. Med andra ord gå ut genom dörren utan en endaste liten pinal med sig hem, ett besök i varuhuset endast för att strosa och bli inspirerad. Kan säga att H var helt säker på sin sak att jag INTE skulle kunna göra det...

*Ler* det gick jättebra ända tills jag stötte på den meste underbara kudde jag sett på länge, en nyhet Ofelia Blad. Som bara skulle passa i vår soffa så perfekt nu till våren-sommaren.  Man skulle nog kunna säga att det för min del blev kärlek vid första ögonkastet. En enfärgad vit kudde men ändå ett så härligt och spännande möte som uppstod i de tre olika fälten. Ett möte både mellan olika material, former och strukturer *me like* .

Så givetvis var jag bara tvungen att glömma det jag skulle bevisa för H och ta med mig två stycken underbara nya vårkuddar hem. *Blink blink* förresten har jag något mycket viktigare att upprätthålla nämligen min image som Ikeafantast;)

Hoppas ni haft en bra helg!Kommentarer
Camilla

Ja men det måste man ju förstå att en sån snygg kudde bara inte går att lämna kvar på varuhuset, den skulle ju bli jätteledsen om den inte fick ligga i din soffa och götta sig. ;)

Hoppas du får en trevlig vecka nu, kram!

2008-04-13 @ 19:42:30
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
Sandra

Jag kan förstå att det blev kärlek vid första ögonkastet! Kudden var superläcker, kram Sandra

2008-04-13 @ 20:00:15
URL: http://tjohalia.se
Malin

Kuddmissbrukare finns det fler av, I know. Antagligen hade den hamnat i min kundvagn oxå.

2008-04-13 @ 21:10:28
URL: http://malkins.blogg.se
EVA

Vilken supersöt kudde ! Förstår din kärlek...
***
KRAAAM EVA

2008-04-14 @ 14:44:53
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
TiniTott

Åh jag förstår verkligen att du inte kunde låta den kudden vara. Den är så snygg! Har inte sett den förut, men nu måste jag hålla utkik nästa gång på IKEA =)

2008-04-14 @ 15:48:26
URL: http://tinitott.blogg.se
Lotta

vilken urfiiin kudde!

2008-04-14 @ 21:31:31
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Åsa

Trevlig blogg sida du har.Jag har varit där!

2008-04-15 @ 19:37:02
URL: http://www.galanthus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0