LÅT STÅ

78747-1729
Bild: Eget kollage med bilder från Åhléns

Skolstart i morgon och det är nog många därute som har lite fjärliar i magen inför morgondagen. Speciellt kanske för de lite mindre som börjar i ettan. En stor dag har de framför sig och många är åren de ska sitta i skolbänken, men jag lovar det går alldeles för fort åren.

Det där med att få handla lite sudd, pennor, bokpapper och skolväska inför skolstarten är också en del av det roliga och spännande. Minns själv hur det var när jag var liten och hur det var när killarna var små hur den nya väskan packades med de nya fina sakerna ...

*Ler* men nu när de ska börja 5:an och 9:an  killarna så är de inte så intresserade av att handla några sudd och pennor. "Men morsan sånt får vi ju i skolan",  så  de enda skolstarts grejorna mamma får shoppa är på nätet för att göra  ett kollage;)
 
Men det gör jag mer än gärna på Åhléns för en massa fint hade de till både små killar och tjejer. Där fanns även lite matnyttiga läxläsningstips och  ett fint schema man kan skriva ut.

En sak innebär i alla fall skolstarten att familjen återvänder till vardagen med lite mer rutiner, tider och allt som det innebär. Men vet ni jag tycker faktiskt att det ska blir rätt så skönt:)


Kommentarer
Liza

Åhlens har så mycket roliga saker. Minns när flickorna skulle börja skolan och vi fick gå och välja lite roliga sudd, pennor, block mm så himla roligt det var. Skulle behöva lite kul grejor själv till blogghörnan... får gå och kolla..
Kram!

2007-08-20 @ 22:44:31
URL: http://vardagslycka.blogg.se
Lox

Familjen Lox längtar även de efter rutiner. I alla fall herr och fru Lox... .
Fina saker från Åhlens - jag var där och köpte förvaring härom veckan och slogs just av alla snygga mönster och glada färger som mötte mig i affären.

2007-08-20 @ 23:17:12
URL: http://himmelochfog.blogspot.com
tina

Här är det ingen som är intresserad av nya skolgrejer heller...men nog har man lust att kika på alla skolsaker de lockar med i affären...fast mina skolbarn är 15 och 17 =)!!! Kanske behöver nåt nytt till mitt skrivbord;)
kram!

2007-08-21 @ 00:08:20
URL: http://tinaminastina.blogg.se
sannaslillavra

Tack för tipsen ska svänga förbi Åhlens. Min son började ettan igår och det var en STOR dag!!
Jublade dessutom när han fick sin första läxa....undrar hur länge det håller i sig????
Kramen
Sanna

2007-08-21 @ 07:43:20
URL: http://sannaslillavra.blogg.se
Eva

Jag minns själv hur kul och noga det var att hitta just det rätta papperet, för både böckerna som skulle slås in och till skolbänken. (var man kanske "inredningsgalen" redan då)

2007-08-21 @ 08:11:29
URL: http://www.tapeterochteak.blogg.se
Eva

Här börjar skolorna imorgon så vi ska njuta av sista dagen som ska bli 25 grader varm och kanske gå ner till stranden. Jag tycker med att det ska bli gött när barnen börjar så rutiner kommer igång. Själv är man ju inne på 3;e jobbveckan liksom.

2007-08-21 @ 08:32:05
Johanna

Visst minns man sommarlovets sista dag och NATT, man sov inte en blund. Spänd av förväntan...! Ska bli kul att handla skolprylar igen när min tjej blivit så stor! Men det dröjer ju som tur är ..=)Är det ok om jag länkar till dej?

2007-08-21 @ 09:14:02
URL: http://radhusidyll.blogg.se
Frida

Oh vilken nostalgi med skolstart och nytt papper i bänken. Det var tider det :)

2007-08-21 @ 09:40:22
URL: http://www.cultdesign.blogg.se
Erika

Åhlens har faktiskt mycket fina saker och även fina present papper! Jag har faktiskt en som börjar ettan i morgon, och det slog mig just att har de bänkpapper nu för tiden? Det var i allafall för mig det viktigaste ;) Vi får väl lite info i morgon. Kramis!

2007-08-21 @ 18:17:56
URL: http://mrum.blogg.se
Jenny

Åh här är det också skolstarter på g. Mina systrar har börjat skolan igen. Den ena utbildar sig till kock och den andra har börjat 6:an. Och så är det inskolning på dagiset där jag jobbar. Många nya barn som ska bekanta sig med dagiset personalen och de "gamla" dagisbarnen. Lite skrik var det första dagen. Svårt att lämna sina mammor när de vart hemma hela sommaren.

2007-08-21 @ 21:09:50
URL: http://minlivsstil.blogg.se
Thea

Måste ta en kik på Åhlens sida. Visst är det roligt att handla inför skolstart, gäller ju att passa på alltså medan man har små barn låter det som =).

2007-08-21 @ 22:54:14
URL: http://www.theasrum.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0