NYTTA OCH NÖJES HELG

78747-1578
Bild: Privat

Det här har varit en helg som vi lyckats förena både nytta med nöje...

VI börjar väl med det roligaste först som var nöjet då. Grillpremiär var det i går med kompisar som gjorde oss sällskap vid bordet. Otroligt det är mitten av april och vi har redan kunnat ta ut grillen våren är verkligen tidig i år. Men jag klagar absolut inte för det är verkligen så gott med grillat kött med någon slags potatis och naturligtivs kalla såser till det. Mums!!

Efter en lång och trevlig kväll var det så dags att göra lite nytta också den här helgen;)
En del gjorde jag förstås redan i går men i dag var det verkligen många punkter på min att göra lista som ströks. För i dag har det varit den stora rensardagen. Här har det rensats i både det ena och det andra , tro nu inte att jag menar i rabatterna då för riktigt så långt har inte våren kommit.

Nej utan jag har hållt till inomhus i vår klädkammare eller kanske jag skulle säga Walk in closet som det heter i dag. Det slog mig faktiskt att vi faktiskt är rigtigt hippa för vi har ju faktiskt en sån bara det att på den tiden när vi byggde huset hette det klädkammare. Förstås är den långt i från lika snyggt inredd som dagens så det är kanske bäst att fortsätta kalla den för klädkammare.

En nackdel med en sån stor klädförvaring som jag och maken har i vårt sovrum är att man samlar på sig så himla mycket onödigt. Blir inte att rensa för det finns ju plats att trycka in lite till...
Men äntligen i dag gjorde vi en liten insats (läs jätteinsats) och sorterade upp alla kläder i tre högar. Kläder som ska sparas, slängas och till Röda Korset.  *Fniss* Maken blev nog lite nervös när han kikade på min spara hög som var väldigt väldigt liten jämfört med de andra. Du kommer inte ha något alls kvar att ha på dig tyckte han men vaddå man gillar väl att shoppa;) Förresten så är det så att har man inte använt ett plagg på ett år så kommer man inte att göra det. Vilket är en filosofi som jag försöker leva efter och tycker är en av de saker som är så himla klokt med Feng Shui.

Rensa i sin röra får en verkligen att må bättre och när jag ändå hade ångan uppe fick sig min dator även en rejäl omgång. Foton i massor som man bara tömt från kameran utan att kassera dåliga bilder eller sortera och organisera. Papperskorgen fick sig massor av bilder ska ni veta och snart är jag klar:)
 
Har också hunnit med både en lång promenad och tvätta undan vinterkläder så det där med att man får energi utav att rensa stämmer utmärkt! Så nu gäller det att fortsätta smida medans järnet är varmt och jag har ångan uppe för det finns  kvar många punkter på min att göra lista;)



Kommentarer
Liza

Verkar som många har haft en mat- och rensa helg! Håller med dig det är underbart att våren verkar vara på väg på allvar. Har också rensat ut kläder (fattar inte att jag har så mycket svart i garderoben) - det är skönt när det är gjort för då får nya inköp plats!!
Kramar!
Liza
Ps. Snygg dukning du har gjort!!!

2007-04-22 @ 21:19:39
URL: http://vardagslycka.blogg.se
Stora syster

Även här har det rensats i garderober, skönt!

2007-04-22 @ 21:27:05
mallaa

Gott å få rensa lite ibland! Fick lite dåligt samvete på datorrensningsbiten - Måste rensa och flytta över lite på skiva för backup....någon gång... :)

2007-04-22 @ 21:39:07
URL: http://www.mallasmemoarer.blogspot.com
Mariakoden

Så härligt att få rensa!!!
Visst känns det skönt efteråt!!!?
Har du läst "Rensa i röran"?
Den är jättejättebra!
Nu blev jag inspirerad av dig!!
Tack för det!!!!!
Kram!! //m

2007-04-22 @ 22:00:38
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Nilla

Snyggt dukat! och vilka fina collage du får till!
Rensa bland kläderna... det är dags för en runda här också ...nästa helg kanske...

2007-04-22 @ 22:06:17
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
LoX

Bra jobbat med rensningen. Jag klarade av min lilla garderob (en droppe i havet). Blir nu inspirerad att fortsätta. :-)

Vilket snyggt kollage du har gjort, och vilken snygg dukning!

2007-04-22 @ 22:24:43
URL: http://lo.blogg.se
Angelica

Jag har ockås en kunglig röra som jag måste ta tag i att rensa i och ett förråd som måste ta hand om. Rensas ut och sälja på blocket det som inte får plats eller vill ha längre. Kläderna ska till Röda Korset!Men, ja det ska bli av någon gång. Tack för sparken där bak!

2007-04-22 @ 22:47:10
URL: http://angelicas.webblogg.se
Vivi

=) Har oxå haft en röjar helg! Fyllde 2 sopsäckar med kläder från garderoberna! Inte illa för att vara mej inte....men skönt! Skulle behöva röjja köksskåp oxå.

2007-04-23 @ 05:41:32
URL: http://vivis.blogg.se
Lisa

Jag har också haft en rensarhelg. Visst är det skönt! Nu ska bara alla kartonger ut i garaget i väntan på bortkörning! Jeiij vad vi är bra!

2007-04-23 @ 07:45:49
URL: http://mittlillahus.blogspot.com/
Johanna

Skönt att rensa bort saker man inte använder! De tar bara upp onödigt utrymme. Ha en bra dag!

2007-04-23 @ 10:12:04
URL: http://inredning.webblogg.se
cleo

Hej! Kan Du mejla mig? Kram,Cleo.

2007-04-23 @ 14:02:43
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Vicke

Visst är det härligt med en rensning skulle behövas göras lite då och då;)
Kram till er alla!!

2007-04-24 @ 21:15:47
URL: http://www.vickes.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0