NYA TYGER

78747-102078747-1021
Bild: Ikea

Mera nya fina textilier har Ikea fått in i sortimentet, metervara Hannele är en av de blev jätteförtjust i det röda tyget .
Kan inte ännu riktigt förstå att jag faktiskt snart får gå omkring på mitt eget (vi kan väl i alla fall låtsas att det är mitt) Ikea varuhus, kommer att kunna åka dit flera gånger i vecka om jag så känner för det. Det är ju bara sju mil att köra till Haparanda, jämfört med den 70 mil som vi har till vårt närmaste Ikea i dag så blir det aningen kortare. 
Måste nog ta mig i kragen och börja anmäla mig till alla kvällskurser jag måste gå innan de öppnar
* Sykurs för att kunna göra något av alla fina textilier
* Fotokurs så jag kan ta fina inomhusbilder till bloggen
* Kurs för att lära mig använda Photoshop så jag kan redigera bilderna och göra såna där snygga collage

Få sen nu är det något jag glömt, det ser ut att bli lite mycket närmaste tiden undrar om de två månaderna kommer att räcka till??

Det känns så otroligt att jag kommer att få så nära till favorit affär , men jag tror också att det kommer att ha sina nackdelar. Det blir kanske inte lika roligt när man får det så lättilgängligt, i dag blir det bara några besök per år ( men det är svårt att tro att jag inte kommer att tycka att Ikea är roligt). Det som jag tror blir mindre roligt är att ALLA här kommer att ha Ikea saker hemma, vart man än går så kommer man att se bokhyllan Billy. Som det är i dag så är man faktiskt tämligen ensam om att ha Ikea grejor hemma, eftersom det är så långt till närmaste varuhus och såpass lite som finns att beställa på Handla Hemma av sortimentet.

Ojoj hur ska det nu gå mitt rykte  och min image ( ni vet jag bor på ett litet ställe) kommer att förstöras helt, nu kan inte folk viska längre när jag går på byn att där är hon som är så galen i Ikea prylar.  Vet att det finns de  som gillar att skvallra om hur mycket Ikea grejor vi har hemma och att jag köper ALLT på Ikea,  tur att jag inte bryr mig om vad andra tycker och tänker.
Men riktigt ALLT kan jag väl inte köpa på Ikea, skulle bli lite tröttsamt att åka 70 mil varje dag för att äta och tänk vad less vi skulle vara på kötbullar. Sen behöver vi väl lite kläder också , det finns inte så bra utbud av det på Ikea. Hur skulle det se ut om killarna kom till skolan i kläder sydda av lite metervara Hannele, och vem skulle förresten sy, jag har ju inte anmält mig till den där sykursen än.

Som ni förstår så kan vi inte köpa ALLT på Ikea och ni förstår nog också att mina glansdagar i Byn som Ikeadrottningen snart är över;)



Kommentarer
Syster Anna

Och tänk nu får ni även en dag över när ni semestrar hos oss i Stockholm! Eller kommer flaggskepet "Kungens Kurva" att locka IKEA-drottningen trots allt?! /Kram A

2006-09-20 @ 08:34:54
ROOMIE

Den röda där var ju inte fel - riktigt fin!

2006-09-20 @ 09:28:18
URL: http://roomservice.blogg.se
Åsa

Snart kommer IKEA prylar att fylla de flesta Norbottningarnas hem...det finns väl ett fåtal som är anti...Men jag längtar då kan vi ha IKEA träff/ Syster Åsa

2006-09-20 @ 09:48:15
cleopethra

Jag gillar det röda tyget! Och jag gillar mycket på IKEA också.Har mycket från IKEA här hemma. Så det så! :-)

2006-09-20 @ 09:56:08
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Angelica

Det där var IKEA snyggt och troligtvis med IKEA pris också! :)

2006-09-20 @ 10:07:48
URL: http://angelicas.webblogg.se
Ffrree

hejsan Vicke! Gillar din blogg och jag skulle gärna vilja prata lite om IKEA med dig. kan inte du vara snäll och mejla mig?
Ffrree

2006-09-20 @ 10:23:17
Camilla

Hehe.. vi har också en hel del från ikea här hemma.. :) Ikea är bra.. man har råd och man får snygga saker för pengarna :)

Ska bli kul att höra vad du tycker sen när du varit på ikea så nära några gånger.. Om du är lika frälst :)

Nu är jag mest spänd på om det ska öppna några nya roliga inredningbutiker i vårt nya köpcentrum.. :D
Inatt drömde jag att R.O.O.M Skulle öppna där.. haha.. skulle inte tro det ;)

Ha en bra dag!!

2006-09-20 @ 10:39:26
URL: http://camilla.hopto.org
speja

Hi,hi. Tack för ett kul inlägg, finns det folk som skvallrar om ens inredning också?! Hjälp, då har de en hel del att säga om mig...Vad kul att ni får närmre till Ikea. 70 mil låter som andra sidan världen för mig, nästan;)

2006-09-20 @ 11:31:33
URL: http://www.speja.blogg.se
LoX

Okäääääj.... är det verkligen nödvändigt att gnugga detta i vårt ansikte, att IKEA hamnar i Haparanda medan vi stackare här (jag syftar på mig och sara som vill fara till ett specifikt ställe) har fortfarande aaaaaaalldeles för långt till IKEA? Det är inte rättvisst! IKEA skulle ju till oss!

;-)

*något grön i ansiktet.... typ illgrön*

PS Fina tyger,. :-)

2006-09-20 @ 12:40:46
URL: http://lo.blogg.se
malin

Jag har ett cykelavstånd på typ 10 minuter till IKEA och tycker inte det är speceillt kul längre. I början var det dock tokroligt, nu letar jag på alla andra ställen för att undvika IKEA :-) Alla har allt från det blågula varuhuset hemma. Men sju mil är trots allt en bit och jag hoppas du får behålla känslan av favoritaffär!

malin

2006-09-20 @ 14:32:03
URL: http://monstermonstret.blogspot.com/
Malin

Goddag Ikeadrottningen :) Hoppas verkligen att din färtjusning i IKEA försvinner när du får så "nära" (ler lite och tänker på att man har väldigt olika preferenser på vad som är nära :) Jag har 8 km till IKEA :) Jag har alldeles för nära för att jag ska känna någon tjusning att åka dit, men tycker ändå det är perfekt. Finns så mycket där som är billigt och bra! Har även sett att de ryckt upp sig på textilavdelningen. Finns en hel del fina tyger nu.

2006-09-20 @ 15:06:39
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
saravillfara

Tänk att ni snart har IKEA runt hörnet....det är ju inte riktigt klokt vad bra ni kommer att få det!
Jag ska ta och kolla närmare på höstens tyger nästa besök, som jag hoppas blir nu under hösten. Jag har ju bara ca 60 mil t.o.r... :(

2006-09-20 @ 18:35:33
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Vicke

Syster Anna: Tänk vad roligt en hel dag som vi kan göra något annat än att gå på Ikea när vi är hos er, för det kommer nog inte att behövas:)*kram*
ROOMIE: Visst var det fint!
Åsa: Det kommer det att göra, och du är en av de som inte är Anti så vi kommer nog att träffas där lite då och då, kul:)
Cleopethra: Vilken bra smak du har gillar röda tyget och Ikea prylar:)
Angelica: Perfekt sammanfattning av vad som är bra med Ikea:)
Ffrree: Hej på dig! Kul att du gillar min blogg och visst kan jag snacka Ikea med dig men det är lite svårt när du varken lämnar namn eller mailadress för Ffrree heter nog ingen. Det enda du har lämnat är ditt IP nummer för helt anonym är man inte när man kommenterar;)
Camilla: Även du har bra smak;) Håller med det är det som är så bra med Ikea fina saker till fina priser:) Funderar också lite på om man kommer att vara lika frälst sen, det får vi se.
*hihi* En sann inredningstjej som drömmer om R.O.O.M , ha en bra kväll!
Speja: Tack själv för att du läser mina inlägg! Visst skvallras det om både det ena och det andra, men det får vi bjuda på kul att de har något att snacka om;) Vi är vana vid avstånd häruppe i ödemarkerna.
LoX: *hihi fnittrar skadeglatt* Är bara självisk och tycker det är så bra att det kommer nära mig!! Men du och Sara kan åka 20 mil längre så kan ni inte bara gå på Ikea utan även träffa mig där;)
Malin: Lyckos dig, så nära;) Men det kanske blir så nära att det inte är så kul längre. Sju mil hos oss är nära;)
Malin: Goddag, du vet snart är den titeln ett minne blott;) Det kanske vore bra för ekonomin om förtjusningen försvinner när man får det så nära annars lär man slösa för mycket pengar. *ler* Ja vi är nog vana vid lite andra avstånd här, vi brukar åka 16 mil enkel väg en Lördag för att shoppa. Det är svårt att tro att jag inte kommer att tycka att det är bra för så mycket bra och billigt! Mycket fina tyger önskar man kunde sy:)

2006-09-20 @ 18:51:54
URL: http://www.vickes.blogg.se
Vicke

saravillfara: Vet inte vad det är med kommentarerna din fanns inte där nyss men nu poppade den upp. Visst kommer vi att ha det bra med Ikea så nära, tycker nog lite synd om er som har så långt;) Men vill du åka lite längre så får du även träffa mig;)

2006-09-20 @ 18:53:17
URL: http://www.vickes.blogg.se
Vicke

Blogg krånglar med kommentarerna det tar en evighet innan de dyker upp i bloggen, jag ser de men inte andra:(

2006-09-20 @ 18:59:50
URL: http://www.vickes.blogg.se
Vicke

ffrree: Har mailat dig.

2006-09-20 @ 19:26:46
URL: http://www.vickes.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0