TEMAVECKA 3

78747-1313
Bild: Eget  Kollage med bilder från Ikea

Förra månaden har Ikea lanserat  deras nya kollektion Maräng formgiven av Angeta Livjin. Kollektionen består av muggar, tallrikar , skålar.
Här är några delar ur den kollektionen
Maräng Mugg 2-pack med underlägg och skedar
Maräng Ugns-serveringsform 3-pack
Maräng ungns-servieringsform
Maräng skål med lock

Förhoppningsvis blir mitt första "riktiga" IKEA -besök i morgon kväll, riktiga menar jag då ett där jag får handla.  Maräng muggarna är något som jag ska titta närmare på då. Nog för att vi har gott om muggar i skåpen men kanske det är någon som är lite kantstött som man måste byta ut;)


Kommentarer
saravillfara

Stilrent och vackert - och tänk snart får du inte bara titta, utan även shoppa i det nya varuhuset, lyckost!!
Nu har jag mailat dig, hoppas det kom fram, och tack på förhand!! *kram!*

2006-11-15 @ 21:14:17
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Malin

Dessa nyheter har jag missat även om jag redan varit på IKEA två ggr denna vecka :) Muggarna var jättefina!

2006-11-15 @ 22:19:24
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
cleo

Jättefina grejer. Speciellt muggarna. Har aldrig sett dem i verkligheten, men de är sannerligen fina på bild! (svävar Du fortfarande på moln? )

2006-11-15 @ 22:20:43
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Vicke

saravillfara: Ska bli spännande att se hur den ser ut i verkligheten kollektionen. Vad härligt kanske redan i morgon får jag shoppa!! Ska tänka på dig;) Jepp mailet kom fram och det är inget att tacka för . *kram*

2006-11-15 @ 22:36:26
URL: http://www.vickes.blogg.se
Vicke

malin: Det är bara onsdag och du har varit på IKEA två gånger redan. Tror nog att jag och Sara får maka plats på tronen för dig;) Får se om de är lika fina i.r.l.:)
cleo: Visst är de fina på bild, hoppas att de är det i verkligheten också. Ja jag svävar fortfarande på små blå moln. Det är sån härlig känsla, precis vad jag behövde:)

2006-11-15 @ 22:38:42
URL: http://www.vickes.blogg.se
Tina

Javisst är dom fina. Letade febrilt efter muggarna när jag var på IKEA sist, men förgäves. Inte fanns dom icke. Hoppas du har bättre tur. Hittade knappt något av det jag ville ha sist jag var dit. Hemska tanke, jag blev nästan besviken på IKEA. Kändes nästan som att synda ;)

2006-11-15 @ 23:59:35
URL: http://tinitott.blogg.se
Mia

Lyllos dig som kanske får åka till IKEA redan imorgon! Två av mina kompisar skulle också dit imorgon och shoppa loss, men inte kan jag följa med inte då jag ska jobba kväll... Å mitt presentkort på IKEA bara ligger och väntar på att få användas upp.. Men nog vetja varuhuset står kvar så att jag hinner åka dit jag med! ;) Hörde att de också skulle öppna nån affär som säljer Iittala grejer mm..?! Låter ju spännande, ännu mer att shoppa!! Önskar dig en trevlig visit på IKEA om du tar dig iväg.

2006-11-16 @ 00:46:54
URL: http://miascorner.blogg.se
Camilla

Också finns det som vanligt inte på lager här nere.. :( Jag vill ju ha muggarna jättemycket. Och de där tre serverings/ungsformarna ser ju jättefina ut :D Verkar perfekta till en bakad potatis :D

Blir det ngt ikea idag..? *hoppas* :D
Ha en trevlig dag, hur det än blir.
*kram*

2006-11-16 @ 08:01:29
URL: http://camilla.hopto.org
Zassi

Den serien har jag missat! Jättesnygg - kan nog tänka mig att byta ut ett och annat oxå... men det dröjer tills jag ska på "mitt" IKEA.

2006-11-16 @ 08:16:33
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Angelica

De muggarna skulle jag också vilja ha. Jag ska nog försöka ta mig ett besök till IKEA snart.Kanske tom Kungens kurva. Hoppas att ditt IKEA besök blev trevligt!

2006-11-16 @ 20:37:05
URL: http://angelicas.webblogg.se
Vicke

Tina: Har kollat på de i kväll, jättefina men lite för stora för min smak. Gillar lite mindre muggar.
Mia: Jättekul har kommit hem för en stund sen, undrar om jag såg stötte på dina kompisar där;) Du menar Fabriksbutiken som oxå var jättekul. Kanske bloggar lite om den i morrn.
Camilla: Vad är det jag har sagt till dig tidigare, FLYTTA HIT;) För här fanns muggarna! Har haft en supertrevlig kväll!:) *ikeakramar*
Zassi: Visst är det konstigt att man får sån lust att byta ut ett och annat;)
Angelica: Oj Kungens Kurva, det är Europas största kul! Mitt IKEA besök blev supertrevligt hoppas ditt blir detsamma!

2006-11-16 @ 23:15:52
URL: http://www.vickes.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0