INREDNINGSBLOGGARE

78747-902
Bild:Sanna Eriksson - Piteåtidningen

I dag önskar jag att jag hade bott i Piteå  som Saga och fått läsa dagens Piteåtidning på "riktigt" , men som tur är så finns det i alla fall möjlighet att läsa den på nätet. Vet att både Isa och Saga redan har bloggat om detta men jag tycker det är så roligt så det kan inte bloggas för mycket om det.
De har två roliga artiklar i dag den första och stora artikeln är om den kreativa bloggande mamman och illustratören ISA.  Den duktiga tjejen är värd all uppmärksamhet hon kan få och jag hoppas att det även har positiv effekt på hennes nystartade företag.  Grattis till dig Isa , tycker det är så roligt för dig!!

Den andra artikeln som handlar om det växande bloggläsandet bland inredningsintresserade och där nämner de flera superbra (läs mina favoriter)  bloggar med inredning som tema .  Vill även Gratta dessa duktiga tjejer ,  och det är faktiskt så att majoriteten av de som bloggar är tjejer.


GRATTIS TILL ER ALLA  , ÄR SÅ GLAD FÖR ATT DET FINNS SÅ MYCKET BRA BLOGGAR DÄRUTE SOM GER MIG SÅ MYCKET GLÄDJE!!


Kommentarer
isabelle

Hej Vicke och tusen tack för inlägget, gratulationerna och alla fina ord! :-) Håller med om att det var jättekul så många inredningsbloggar som var med, men jag saknade ju en - DIN! :-) Jag är en flitig besökare här hos dig :) KRam isa

2006-08-30 @ 11:10:09
URL: http://www.isa.nu/blog
Nilla

Tack för länkarna till tidningsartiklarna. Rolig läsning!

2006-08-30 @ 11:10:15
URL: http://tankebubblor.blogg.se
saravillfara

Jag håller med Isa, jag saknade också din blogg!
Men jag blev glad att se att du nu finns med i Bloggportalen.se - jag har redan lagt till dig som favorit där!! Nu hoppas jag att fler hittar till dig, och att du också en vacker dag omnämns i en tidning eller dylikt! Det förtjänar du ;).
Tack till dig med, käraste Vicke, för att du tillhör en av de bloggar som skänker daglig glädje!!

2006-08-30 @ 12:37:25
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Vicke

isabelle: isabelle gulligt och rart skrivet, kul att Du är flitig besökare hos mig . Jag är detsamma hos dig alltid lika kul:)*kramar* från en stolt Isa ägare som snart har två;)
Nilla: Så rolig läsning måste man lägga in!
saravillfara: Nej nu gör ni tjejer mig generad, jag platsar inte på den listan;) Visste inte om Bloggportalen förrän jag såg artikeln, men har du uppgraderat dig jag har bara Bas och då gick det inte att få statistiken?
Såg dina supergulliga ord du hade skrivit om mig där*blir ännu mer generad* , du är så gullit tjejen*kramar*

2006-08-30 @ 12:49:26
URL: http://vickes.blogg.se
Malin

Ja visst är det superkul att Isa får sådan bra reklam. Hon är ju så duktig!! Dessutom superkul att det stod om övriga bloggar oxå!!

2006-08-30 @ 14:22:19
URL: http://mrsmalinski.blogg
Vicke

Malin: Kan bara hålla med dig och du tillhör också en av mina favoritbloggar:)

2006-08-30 @ 14:27:58
URL: http://vickes.blogg.se
Cia

kan bara hålla med

2006-08-30 @ 18:11:09
URL: http://hemmabra.blogg.se
Camilla

Du är så välkommen hit.. Men du får nog skynda dej om du vill ha ngt av kakan ;)

2006-08-30 @ 21:15:50
URL: http://camilla.hopto.org
Vicke

Camilla: Jaha, skynda och skynda du vet jag har nog 150 mil dit och tyvärr ingen helikopter så det är väl lika bra att inse att kakan är slut innan jag är framme;) *kram*

2006-08-30 @ 21:22:34
URL: http://www.vickes.blogg.se
Anneli

oj, vad mycket jag har missat idag...nu först hinner jag surfa runt och kolla lite. Det är ju tokroligt att Pitetidningen skriver om inredningsbloggarna!! :)
Vi får nog tacka Frida för det och att det blivit en trend. Eftersom jag såg att jag stod med på listan får jag tacka så mycket, men om jag fått bestämma hade du varit med på listan också:)

2006-08-31 @ 00:39:09
URL: http://flitigamyran.blogg.se
Vicke

Anneli: Det var verkligen rätt ord tokroligt med reportagen! Tror nog att vi ska tacka Frida för att det blivit en trend men även dig;) Ni har nog varit förebilder för många bloggare:)
Tack för dina gulliga ord!

2006-08-31 @ 08:25:19
URL: http://vickes.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0