CELEBERT BESÖK

Lovade berätta mer för er om vårt mycket speciella besök i montern på Vårmässan...Är säker på att dessa två herrar inte behöver någon ytterligare presentation för Simon och Tomas bör ju alla normalt allmänbildade (läs inredningstokar) mer än väl känna till.

Hur som helst veckan innan mässan höll jag och min kollega/kompis som jag skulle jobba med i montern på att skoja på FB att de enda besökarna vi inte ville ha var just precis Simon och Tomas. *Fniss* för hur sjutton skulle vi kunna förklara för två stora inredningsgurun att vi faktiskt gillar både Svensk Furu och vitt.  Ni som sett de på Tv eller lyssnat till deras föreläsningar förstår nog precis vad vi menar...

Men i alla fall redan första mässdagen hände precis det vi misstänkte kunde hända, självaste Simon och Tomas kom till vår monter. *Ler* men det gick riktigt riktigt bra måste jag säga jag lyckades lotsa in de utan att snubbla i trapporna eller drabbas av tunghäfta. De hade  heller inget emot vår Svenska Furu inte vad de sa i alla fall , utan de sa att det var really nice. Däremot att väggarna var vita var de ju såklart tvugna att anmärka på (men med glimten i ögat), jag var snabb på att "försvara" mitt färgval och  förklarade helt kort och koncist att : I like White

Nåja besöket var inget vi behövt frukta för utan tvärtemot mycket mycket trevligt, det var två väldigt glada och trevliga herrar som gav oss tummen upp för Funkisfriggeboden. Superkul och jag är så imponerad över att min kompis var så snabbtänkt och hann få fram kameran och fråga de om hon fick ta en bild.

Härligt jobbat försäljarkollegan, tack för det är ju alltid bra att ha bildbevis på att man haft besök av två livs levande Inredningskändisar i sin Funkisfriggebod. Ett riktigt kodakmoment!


Kommentarer
Lina

Den är så fin! Friggeboden alltså! :)

Tror du att fabrikören skulle kunna tänka sig att klappa ihop en som är 7 m2 större, varmbonad och med isolerglas, men med bibehållen Vickes-funkis-charm?

Kanske man skulle kolla upp det?!Tala om kändisvarning på hög nivå. Jag menar - att Simon och Thomas fick träffa dig.

Och jag håller med - Vitt ska det vara! :)Som jag kan sörja att jag inte kunde åka till mässan i lördags. Jag som såg fram mot att få träffa dig där måste få en Vicke-dos snart nu.

Hoppas allt är bra med dig. Vi kanske kan höras snart och surra ikapp lite.Kram på dig snygging!

Lina

2010-05-13 @ 23:04:16
URL: http://kitchenbloom.blogg.se/
Camilla

Hehe.. bilden på de två "nissarna" skulle du nästan gjort tavla av och hängt i friggeboden, som en kul grej :D Man brukar ju hänga kungen på utedassen.. Men dessa förtjänar faktiskt en bättre plats än så, och då är ju din undebara friggebod perfekt.

Det är BRA att du målat den vit.. Annars hade den nog inte kännts så stor och luftig. Det blir så energirikt med allt det vita. Fortfarande tackar jag inte nej till en sådanhär på min tomt ;)Ha en bra helg!

Kram

2010-05-14 @ 07:50:17
URL: http://hantverkaregatan.blogg.se/
Nilla

Vad roligt!

2010-05-14 @ 12:05:45
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Malin

Det ante mig! Så himla skoj, =)

Ja vilken tur att Kodak fanns tillgänglig!2010-05-14 @ 12:29:03
URL: http://malkins.blogg.se/
saravillfara

Aha! Vilket roligt besök. Och det förstod jag väl att frun inte alls drabbades av tunghäfta, utan med säker hand lotsade herrarna rätt och hade svar på tal.

Av alla bilder jag har sett, så förstår jag att de måste ha gillat vad dom fick se - det skulle jag utan tvekan ha gjort i alla fall.

Det låter som en helrolig helg det där. Blir det kanske Nolia nästa?

Kramar!

2010-05-14 @ 22:53:41
URL: http://saravillfara.se
Lisa

Men ah, du omger dej då minsann bara med kändisar.....fast det är klart, en sån snygg boda förtjänar kändisar! Och jag håller med dej, vitt är bäst, sen kan man variera sej i det oändliga!Och jag som hade tänkt att kanske hinna dit...men vad gör man när varenda ledig minut är förbokad till dans...Ha det gott, och jag håller med Sara, vad säjs om Nolia?kramkram

2010-05-17 @ 19:18:22
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se/
Vicke

Lina: Självklart kan Fabrikör Heikkilä fixa en en precis sån som Lina önskar , det är bara att viska i mitt öra om du önskar offert;)

Haha JA vitt is the shit!

Synd att du skulle gå och bli sjuk såg också fram emot att få träffa dig, men tyvärr hade jag inte haft många minuter över vi hade verkligen fullt upp!

Vi får nog ta och se fram emot en "riktig" date snart:D

Kram kram

Camilla: Vilken toppenbra idé tror bestämt att en tavla på dessa två trevliga besökare för pigga upp de vita väggarna;)

Kram

Nilla: Jättekul var det:D

Malin: Förstod nog du skulle kunna gissa vem jag menade, du har väl sett de åka omkring på stans röda bussar i flera veckor;)

Saravillfara: Haha är så förvånad över att jag inte vart mer nervös, nåja hade varit trevlig med ett besök även av Umeås egna kändis Sara. Men men får väl vänta till sommaren i stället för det var väl då du och Lina skulle kampera skavfötters i tältsängen;)

Kram

Lisa: Ler det där med att omge sig med kändisar är inte precis varje dag jag gör. Men kul var det att få träffa de ir.l och det hade även varit kul att få göra detsamma med dig!Noliamässan får nog vara utan både stugan och mig, som utställre alltså besökare kan jag nog absolut tänka mig vara:D

Krakram

2010-05-17 @ 22:57:11
URL: http://vickes.blogg.se/
karin

Vickes agerande vid herrarnas besök kan inte beskrivas bättre än som saravillfara här ovan gör: "..med säker hand lotsade herrarna rätt och hade svar på tal."

På pricken rätt!!!

2010-06-02 @ 18:48:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0