REDAN JUNI ?

Att det är den första juni dag känns helt overkligt och ofattbart, det var nyss det var den första maj . Vart försvann maj månad egentligen???

Inte klokt vad mycket det är som ska hinnas med så här på våren både med jobb, skola, hem och trädgård så det kanske inte är så konstigt att tiden bara rusar i väg. Nu förstår ni kanske varför jag också varit så lite här ute i bloggvärlden, för tiden att sitta framför datorn har varit väldigt knapp och likaså min energi. Det är så mycket annat som pockar på min uppmärksamhet för tillfället, är inne hos er och hälsar på och läser men lite dålig på att lämna kommentarer. Men jag har inte glömt er...
 
Kan i alla fall avsluta den här helgen med att konstatera att huset är skinande rent,  vilket känns så skönt trots att varenda eviga muskel i min kropp skriker. Det är nog nästan jämfört med världens träningspass det här med att storstäda hela stora huset. *Ler* låter visst som en riktig Tornedalsfru nu som skryter om att jag minsann skurat både tak, väggar och fönster;)

Det var väl kanske inte det som var min tanke med det här inlägget, nej jag ville ta och visa mina nya gardiner som hänger i vardagsrummet. Blev så förtjust i det här mönstret när jag såg de förra helgen så jag kunde inte bara låta de ligga kvar i affären längre utan gjorde slag i saken. Sen är det alltid lite lättare att motivera sig att städa om man har något roligt nytt att se fram emot.

78747-1955
Bild: Vicke

Tänkte på att mönstret var väldigt lik Angie Lewins, kollade hos Winterstextil men fick inte något svar på min fråga. Inte för att det spelar så stor roll , det viktigaste är att jag gillar det:)

Hoppas ni har haft en härlig helg!


Kommentarer
Sandra

Jag håller med dig, det känns otroligt att det redan är juni. Hela vårterminen har gått riktigt fort. Snyggt tyg, kram Sandra

2008-06-02 @ 01:11:20
URL: http://tjohalia.se
Camilla

Visst är det svårt att hinna med, man har mycket att göra samtidigt som man vill njuta av vädret. Det är väl därför bloggarna går lite på sparlåga under sommaren, precis som det ska vara. :)

JUNI! :)

2008-06-02 @ 09:49:59
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
Malin K

Då är jag visst ingen tornedalsfru ... ?
Ngn äkta storstädning finns inte i mitt liv.

2008-06-02 @ 18:37:25
URL: http://malkins.blogg.se
Liza

Så härligt med storstädning - ja, jag gillar att städa!! Förstår att du inte kunde motstå gardinerna de är ju så snygga!! Tiden räcker inte till - det är samma här - allt för mycket ska hinnas med den här årstiden. Man får helt enkelt blogga när man hinner och har lust!!
KRAM!

2008-06-02 @ 22:26:49
URL: http://vardagslycka.blogg.se
Malin K

Tänkte på min efterlysn av städlusten på min blogg, det var nog du som tog den!!!

2008-06-03 @ 14:00:15
URL: http://malkins.blogg.se
Vicke

Malin K: *Fniss* är inte heller någon Tornedalsfru alls och vet du det är jag glad för! Tyvärr finns inte städlusten hos mig heller utan man skulle nog kunna kalla det städtvång som jag drabbades av under helgen;)

2008-06-03 @ 23:42:13
URL: http://www.vickes.blogg.se
Mortenbenedicte

Advice about How To Lose Weight Effectively and Safely-Different Weight Loss Diets-Choose the Diet that Suits You.

2008-08-22 @ 13:39:06
URL: http://mortenbenedicte.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0