DET MAN LOVAR...

Precis som jag trodde i går så gick jag och lovade lite för mycket när jag lovade vardagsrumsbilder i dag.  Inte för den skull att det inte var klart för fotografering för det var det redan i går kväll . Utan för att det var både ont om solstrålar och tid på lunchen. Men har man lovat så har man lovat så det blev vad det blev. Men jag vet att det finns så många nyfikna själar därute som väntar på bilderna;)

Så här är ett litet kollage från halva vårt vardagsrum som är den delen som genomgått light uppiffningen. Den andra halvan är den delen där vi har vårt matbord och en bokhylla som också kommer att få lite nya fina stolar och sånt. Så detta är inte sista avsnittet på Vickes vardagsrums såpa utan ett litet uppehåll...

78747-1497
Bilder: Privat

Soffa, bord och Brickbord från Svenska Hem.

Kuddar, filtar, ljuslyktor (egentligen coktailglas), tygtavla,  tidningsställ, lampa på tv bänk, träd, matta från Vickes favortvaruhus Ikea.

Tavlor, taklampa har jag fått "ärva". Golvvalsen är köpt på Loppis och Ljuskvistarna från Ellos Blomkrukor från Village och fönsterlampan från EM.

Den fina Ängeln som jag fick av Flitiga Myran har fått en hedersplats på väggen ovanför soffan:D



Kommentarer
Johanna

Hihi jag skrev precis en kommentar till ditt förra inlägg att det skulle bli spännande att se hur det blivit i ditt vardagsrum och när jag skickade kommentaren så såg jag att du precis hade skrivit ett nytt inlägg med bilderna! =) Åh va snyggt det blev!! Du måste vara nöjd! Jag gillar verkligen de randiga kuddarna, så snygga! Vart har du köpt dem? Vet du om de finns i fler färger?

2007-02-19 @ 18:06:33
URL: http://inredning.webblogg.se
Anna

Ett högst ordinärt vardagsrum. Det är väl inget att visa upp.

2007-02-19 @ 18:15:03
Eva Ä

Jättefint. Kul med de orange/röda inslagen.
Besöker din blogg varje dag, har blivit beroende :)

2007-02-19 @ 18:21:18
petra

Jättefint, jag gillar bordet jättemycket. så snyggt. Tyckte om din soffa oxå, får nog ta en tur till svenska hems sidan och kolla lite. Hade passat bra i vårt allrum där uppe.
Du ska vara supernöjd för det är jättefint. Jag besöker oxå din sida varje dag. Ha det gott

2007-02-19 @ 18:46:15
URL: http://petram.blogg.se
Linnea

Jippi vad kul att se! Och vad kul för dig med lite nytt och fräscht - soffan blev jättesnygg!
Och du, om du skulle råka tröttna på din ärvda taklampa så är det bara att höra av sig.. jag tar den på studs!! ;)

Och sen en liten hälsning till kommentatorn Anna: det handlar inte om ordinärt eller ej, det handlar väl för tusiken om vad som betyder nåt för var och en! Och dessutom är din kommentar tyvärr mer ordinär än det här vardagsrummet någonsin kommer bli, eftersom avsändaren är sveriges vanligaste namn - vardagsrummets avsändare och ägare heter Vicke och är enormt mycket mer personlig än du verkar våga bli!

2007-02-19 @ 18:48:06
URL: http://hemmahoslinnea.blogspot.com
Malin

Bra jobbat Vicke! Superfint! Gillar verkligen orange som accentfärg!! Blev superfint med kuddarna...ja med allt! Gillar borden skarpt!
Sedan säger jag till Linnea...bra sagt till kommentatören Anna!!! Ännu en avundsjuk själ, man kan ju inget än att tycka synd om dem.
Jag tycker iallafall att det blev superfint! Stor kram!

2007-02-19 @ 19:00:06
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Weronica

Japp, orange som accent är snyggt! Roligt att se dina bilder!

2007-02-19 @ 19:06:07
URL: http://livingbyw.blogsome.com/
Annelie

Kul att se ditt mysiga vardagsrum, fint med orange och jag gillar golvvasen...

2007-02-19 @ 19:22:28
URL: http://annelieskaos.blogg.se
Thea

Jättesnyggt, du har verkligen lyckats skapa ett härligt vardagsrum. Är så avis på er fina soffa, själva har vi en skinngrupp jag är så himla trött på (men såklart superpraktisk när man har småttisar, gäller att tänka positivt).
Sen ser jag att någon som tydligen gärna velat bo i rummet själv har lämnat en liten anonym kommentar, inget alls att bry sig om, lyssna på oss andra som vågar stå för våra åsikter istället, de blir så mkt mer trovärdiga då!!!
Kram Thea

2007-02-19 @ 19:23:27
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Lina

Vilken härlig kombination av färger, det blev verkligen jättefint! Brickbordet var extra snyggt :)

2007-02-19 @ 19:35:33
URL: http://linasfina.blogspot.com
Anna (syrran)

Blev superbra! Vilket lyft! Ser fram emot att komma till er och prova soffan "live".

Ang "Annas" kommentar vore det kul att få en titt i hennes eget vardagsrum... Tur att du har IP-nummer -för anonym är man ju aldrig ;)

2007-02-19 @ 19:50:18
Saga

Jag blev så himla glad när jag hittade dina superfina bilder på ditt ännu finare vardagsrum... men så byttes min glädje raskt till ilska när hittar glädjedödaren Annas tråkiga kommentar här!!
Vicke: Det blev verkligen mysigt och hemtrevligt! Orange är såå rätt ihop med dina/era val av möbler och inredning! Förstår att ni är nöjda!!
Anna: Vad gör du här? Vad du än letar efter så har du helt klart kommit fel! Detta är ett "forum" för vanliga, glada, inspirerande och kreativa människor. Här stöttar vi varandra och ger beröm när vi känner att vi vill det! Din kommentar gör mig så otroligt besviken, din attityd passar inte in här och ingen av oss vill "se" dig här igen!!
Vicke igen: Sprid ut Annas IP-nummer så att vi andra också kan spärra bort henne från våra bloggar!
MEGAKRAM TILL DIG!!

2007-02-19 @ 20:39:44
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
EVA

Det blir så vansinnigt tjusigt så man blir avundsjuk...hihi !!!
Jag håller också på med lite rött just nu och det är så snyggt ! Soffan måste ju bara vara underbar att sjunka ner i och mysa framför Tv:n.
Jag vill också ha ett vardagsrum ! Vi har bara ett tv-rum och sen har gubben hela salen till atelje, så där rök vårt vardagsrum...
Blev förvånad/besviken över den tråkiga kommentaren från Anna...håller med Saga och alla andra: BORT BORT !

JÄTTEKRAM till dig Vicke och ditt härliga vardagsrum !

Eva

PS! Jag hoppar över IKEA denna gången, känner mig inte riktigt pigg...men gubben lovade nyss att vi tar en tur upp...snart!

2007-02-19 @ 22:11:54
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
saravillfara

Äntligen Vicke, vad himla fint ni har fått det! Och det säger jag från hjärteroten, jag hoppas verkligen att vi andra överröstar Annas kommentar, vad ledsen jag blir! Instämmer till fullo i det Saga säger.
Ni har en underbar färgsättning nu i ert nya vardagsrum. Jag har ju också varit sugen på orange länge nu, men jag hade tänkt vänta till hösten med att använda det som accentfärger inne i vårt vardagsrum. Men nu när jag såg hur fint det blir, vet jag inte hur jag ska kunna bärga mig... :)
Och soffbordet var så fint, superfräscht med vitt till soffans färg.
Där myser ni för fulla muggar nu, gissar jag, och med all rätt.
Superfint! (kram från mig!!)

2007-02-19 @ 22:37:11
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Inger

Jag säger bara: NICE!Keep up the good work!
Du måste vara helnöjd med din nya soffhörna!
Sen gillar jag skarpt bilder med före och efter. Har precis hittat alla dessa bloggar med heminredning och nu har jag blivit beroende! Ja och detta blir min första kommentar och fler lär det bli, för berörd blir man av allt kul och fint som man hittar på ala sidorna.
PS Man blir lite sugen på att skaffa sig en egen blogg.....

2007-02-19 @ 22:42:55
Lime

Jättefint och kul att få en titt i nya vardagsrummet! Brickbordet är jättefint tycker jag.

2007-02-19 @ 22:49:01
URL: http://lantlivet.blogspot.com
Lindie

Men du vad fint! Visst är det en panelgardin som du gjort tygtavlan av? Så smart och sååå snyggt! Du har verkligen lyckats med färgsättningen.

2007-02-19 @ 23:36:58
URL: http://lindielay.blogspot.com
Kix

Tänk att vissa visar sin avundsjuka så tydligt! Usch!

Jag gillar verkligen ditt soffbord, snyggt!Brickbordet med för den delen.

2007-02-20 @ 00:44:19
URL: http://kixkoll.blogg.se
Helena på ROOMSERVICE

Åhhh vad snyggt du hade det, det är ju för roligt med hemma hos reportage hos varandra! Gillar "konstverket" ovanför soffan :)

Kram och skål för ett fint hem Vicke!

2007-02-20 @ 07:54:17
URL: http://roomservice.blogg.se
Helena på ROOMSERVICE

Anna
Ehm - PMS?

2007-02-20 @ 07:55:16
URL: http://roomservice.blogg.se
Camilla

Vad superfint det blev Vicke. Kanon!! :D Soffan och bordet är så snyggt och ditt brickbord är helt underbart!! :D *me like*
Bra jobbat!!

*kram*

2007-02-20 @ 08:52:32
URL: http://camilla.hopto.org
Isa

Wow vad snyggt! Varmt mysigt och personligt. Det gjorde du (eller ni) kanonbra :) Mys med en semla där framför teven ikväll! Kramar

2007-02-20 @ 09:35:12
URL: http://www.isa.nu
Anna

Vad fint det blev Vicke! Vilka bra val du gjort vad gäller möbel och färgval. Allt ser så matchat och fint ut ihop. Soffbordet är verkligen något utöver det vanliga, såååå fint! Spännande att det finns en fortsättning ;)

2007-02-20 @ 09:41:37
URL: http://secondhandsisters.blogg.se/
Lisa

vad fint du har det!!!!!!!!!!!

2007-02-20 @ 10:53:25
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Pernilla

Hur läckert som helst! Så mycket fina saker och varma härliga färger! *melike*
Du har verkligen ett superfint vardagsrum!!!! :D

Just nu kämpar jag med att få igång min sida igen.. För mycket trafik och besökare fick jag tillsvar O_o Kan man få för mycket besökare??
Aja.. det är bara till att uppgradera...
kram så länge!

2007-02-20 @ 11:38:19
URL: http://www.perlan.org
Lisa

vad fint med coctailglasen som ljuslyktor och loppiskrukan/vasen är ju helt underbar. Alltihopa går himla bra ihop, ser muusigt ut!

2007-02-20 @ 13:44:49
URL: http://mittlillahus.blogspot.com/
Jenny

Jättesnyggt vardamgsrum och så ser jag att ni har en exakt likadan blomma i samma färg som jag fick på födelsedagen av mormor och morfar. Kanske man kan få lite tips på hur man sköter den ;)

2007-02-20 @ 15:14:29
URL: http://minlivsstil.blogg.se
Zassi

Ojojoj vad du har det fint :) Vilken lycka!
Soffan ser verkligen jätteskön ut. Och att du hittade en matta som matchade så bra! Jag är ute efter en rund matta, kanske ska kika in på IKEAs hemsida och kolla ifall den går att beställa med post...

2007-02-20 @ 16:08:32
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Anonym

Jättefint och härliga färger!
Måste vända mig till Ikeaexperten med en fråga:
Har de snygga muggar (till te och kaffe) på Ikea?
Vi förbrukar muggar i en rasande fart så nu vill jag inte köpa dyra muggar. men jag vill köpa snygga muggar.
=)
Tips?

2007-02-20 @ 17:16:17
Birgitta

Hoppsan hejsan, alla mina uppgifter försvann ju.
Jag som har muggfunderingar är Birgitta
www.lyckligagatans.blogg.se

2007-02-20 @ 17:17:18
URL: http://lyckligagatans.blogg.se
Bodil

Instämmer med (nästan) alla tidigare kommentarer. Det blev jättefint och oranga detaljer blev pricken över i. Jag gillar soffbordet skarpt. Bra jobbat.

2007-02-20 @ 18:24:51
Catarina

Det blev jättefint! :-)
Jag gillar tygtavlan du hängt på väggen ovanför soffan. Smart! Jag har själv gått och tittat på en likadan på IKEA. :-)

2007-02-20 @ 19:32:46
TiniTott

JÄTTEfint Vicke! Riktigt avis på erat vardagsrum! Allt smälter samman perfekt =) Kul att bilderna kom, längtar redan efter fler. Håller med övriga som Linnea, Sara och Saga: Bry dig inte det minsta om den kommentaren från "Anna". VI vill se hur du har det, och du har det jättefint. "Anna" däremot ska vi sparka så långt bort så mussladden går av och hon aldrig hittar tillbaka.

2007-02-20 @ 19:47:37
URL: http://tinitott.blogg.se
Vicke

Johann: Ja du behövde verkligen inte vänta länge på att få se bilderna;)
Tack!! Vi är jättenöjda och de randiga kuddarna kommer från Ikea. Finns inte i någon annan färg.
Anna: Vad härligt det är att man kan ha så olika smak. Smaken är som baken som tur är;) Önskar dig lycka till med ditt vardagsrum...
Eva Ä: Tack!! Var lite fundersam med det orange först men det var bra.
Kul men ändå nervöst med "kändisar" som är så duktig på att inreda livit beroende av min blogg. Kanske du har en egen snart?? Hoppas ni mår bättre i dag!
petra: Tackar! Är också superförtjust i bordet! Vi som har så svårmöblerat v-rum är supernöjda med soffan.
Vi är supernöjda och vad kul att du hälsar på varje dag!
Ha det gott:)
Linnea: Jippi vad kul med dina positiva ord!! *ler* Tror nog knappast jag tröttnar på taklampan som jag räddade från tippen. Men om jag gör det vet jag vem den får flytta till;)
Malin: Tack snälla du för alla dina snälla ord!!
Blev så nöjd med det orange som accent faktiskt riktigt fint om än oväntat Vicke val;)
Stor kram tillbaka till dig!!
Weronica: Är så glad att jag vågade satsa på Orange! Kul:)
Annelie: Vad kul att du tycker det! Golvvasen är en klar favorit och så kul att den är fyndad på ett lokalt Loppis.

2007-02-20 @ 20:36:07
URL: http://www.vickes.blogg.se
Vicke

Thea: Tack för dina snälla ord:D Men du vad praktiskt med en skinnsoffa när man har små barn. Nu börjar våra killa vara så stora så det ska gå bra med tyg. Hoppas jag...
Klart jag lyssnar på er alla härliga glada positiva människor därute:)
Kram
Lina: Tackar! Brukar vara feg med färger men är så glad att jag vågade:)
Brickbordet var dessutom på halva priset vilket var super!!
Anna (syrran): Visst blev det ett lyft! Ser fram emot att ha dig i soffan live:D
Visst är det bra med IP nummer för anonym är man inte och spärra kan man!
Saga: Dina härliga kommentarer gör mig så glad!!:D
Visst är vi så nöjda med den förändring som skett . Känns så mysigt där nu så visst är vi nöjda!
Ingen glädjedödare kan ta kål på alla härliga positiva kommentarer:D
MEGAKRAM TILL DIG!
Eva: Vad gullig och snäll du är!
Vad spännande det ska bli att få se ditt röda och soffan är så skön. Snart dags att se lite Tv i den.
Men du vårt vardagsrum är även ett Tv rum det så inte är det bättre;)
Jättekram till dig Eva och förstår att du hoppade över Ikea med så fint besök du haft i dag.
Saravillfara: Skickar dig ett tack som kommer från hjärteroten!! Det är väl klart att ni alla härliga vänner överröstar en ensam stackare;)
Vilken bra idé jag fick vi kan ju bytlåna accentprylar om ett litet tag när vi tröttnat;)
Soffbordet var kul att packa upp eftersom vi bara sett det lilla IRL. Jepp det är så härligt att mysa där nu.
Kramar tillbaka!!

2007-02-20 @ 20:46:18
URL: http://www.vickes.blogg.se
Vicke

Inger: Tack så mycket!! Är verkligen helnöjd med den nya soffhörnan. Det var välbehövligt:)
Visst är det så kul med före och efter bilder...
*fniss* Det är lätt att fastna i bloggvärlden med så mycket positivt och inspiration!
Väntar med spänning på att få se din blogg:D
Lime: Tack vad kul att du vill titta in! Ja gillar det:D
Lindie: Tackar!! Visst är det en panelgardin från Ikea. Perfekt för mig som är värdelös på att sy. Bara att klippa och hänga upp. Vi har bara häftat upp det, snabbt gjort...
Kix: Tur att det finns så många postiva härliga som inte gör det:D
Är supernöjd med bägge borden!
Helena: Tack för dina snälla ord! Visst är det superkul med alla hemma hos bilder. *älskar*
Enkelt "konstverk" som är lätt att byta ut när man ledssnar.
Kram och skål för en rar Helena!
Camilla: Tack vad glad du gör mig! *me like* Att få läsa allt gulligt du skriver:D
Tack igen!!
*kram*

2007-02-20 @ 20:52:49
URL: http://www.vickes.blogg.se
Vicke

Isa: Tack snälla söta för dina varma ord! Ja lite hjälp har jag nog allt fått av resten av familjen. *fniss* Semlan får nog stanna i köket vill inte smutsa ny soffan;)
Kramar
Anna: Tack så jättemycket! Vad glad jag blir av alla snälla ord:D
Fortsättningen dröjer ett tag än men den kommer...
Lisa: Taaaaaaaaaaack!!!!!!!!!!
Pernilla: Tack vad kul att du tycker det!!
Hoppas du fått i gång din fina sida, för mycket besökare??;)
Kram så länge
Lisa: Såg i Allt i Hemmet att de använt cocktailglasen och eftersom vi är så dålig på att dricka det så var detta perfekt;)
Vad glad jag blir för dina snälla snälla ord!
Jenny: Tack så mycket! Tips på blomskötsel som jag fått av en tant:
Ta kokt avsvalnat vatten och häll i en skål och låt blomman stå och dra ett par timmar. Brukar ta vattnet från vattenkokaren där det alltid finns kallt kokt vatten kvar.
Lycka till! Har funkat för mig som brukar döda alla blommor;)
Birgitta: Tack snälla du!
Massor av både snygga och billiga muggar så i morgon kommer ett inspirationskollage till dig på min blogg:) Tack för ett bloggtips!
Bodil: Vad skönt att du instämmer med nästan bara allt;) Tack så jättemycket!! Vi trivs där nu:)
Catarina: Tack tack!! Har spanat in den ett tag men inte hittat passande fönster. Men däremot blev det en passande vägg och perfekt tygtavla för en som inte kan sy;)
TiniTott: Tack snälla snälla du! Kul att du gillar att se bilder från vårt hem:D

2007-02-20 @ 21:03:44
URL: http://www.vickes.blogg.se
Vicke

Tänk vad många vänner jag har som kommer till min undsättning. Nu vet jag vem jag ska kontakta när jag behöver advokat;)
TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR ALLA POSITIVA OCH SNÄLLA KOMMENTARER !!! DET GÖR MIG SÅ GLAD:D

2007-02-20 @ 21:05:06
URL: http://www.vickes.blogg.se
Vicke

Förresten Frida Hallå där hur länge ska man behöva vänta på en kommentar;)
*fniss* Där fick jag ge igen...

2007-02-20 @ 22:16:11
URL: http://www.vickes.blogg.se
Annas oklarheter och insikter

Men vad fint!!! Gillar verkligen färgställningen här. Fick en stark lust att förnya här hemma nu. Det där brickbordet måste jag kika på, var det dyrt? Kramar från febriga mig.

2007-02-20 @ 23:31:04
URL: http://oklarheter.blogspot.com
Frida

Det blev verkligen SUPER-snyggt! Jättefint! Vad roligt att få komma på besök i ditt vardagsrum :)

2007-02-20 @ 23:44:53
URL: http://www.cultdesign.blogg.se
Vera

Men hallå vad snyggt!!
Jag avgudar soffan, superfint! Tusen tack för titten!

2007-02-21 @ 02:40:23
URL: http://veramedflera.blogg.se
Lisa

..vad heter ditt underbara bord från Svenska Hem?
...Du har så himla mysig blogg....

2007-02-21 @ 08:18:05
art[e]fact

Åh, vad snyggt ni har det!!! Får jag bo hos er? haha ;)

2007-02-21 @ 09:43:56
URL: http://artefact.blogg.se
Eva Ä

Lillebror är på skolan idag. Storebror har feber och hosta. Blev antagligen kalla när de väntade på Markus :) Dock väl värt att vänta på...
Ha en bra dag på det nya jobbet. Ses snart.

2007-02-21 @ 10:44:42
Vicke

Anna: Hoppas du är mindre febrig i dag. Det är Sagaforms brickbord och de hade det på erbjudandeföre jul på vår Svenska Hem. 498 kr blev vårt fyndpris:D
Frida: SUPER Tack! Så roligt att ha dig på besök:D
Vera: Vad kul att du tittar in och tack för de rara orden.
Lisa: Soffbordet heter Hira och fanns även en mindre variant.
Tack snälla du!!
art(e)fact: Tack! *fniss* Visst om du vill dela rum med någon av killarna går det väl bra;)
Eva Ä: Hoppas inte det är samma virus som H hade han var sjuk i 12 dagar. Läkaren sa att det är något sånt i farten finns såna som varit sjuka i 1månad. Får verkligen hålla tummarna för att det inte är det storebror fått...
Tack! Det är så kul på nya jobbet.
Vi ses snart

2007-02-21 @ 11:40:30
URL: http://www.vickes.blogg.se
Malin

Vicke du inspirerar mig! Har faktiskt tänkt att sätta en liten färgklick i vårt vardagsrum men inte vetat vilken färg. Efter att jag sett ditt vardagsrum blir jag väldigt sugen på orange...hmmm...frågan är om jag vågar härma dig? Eller tycker du jag är usel och inte har några egna idéer då? :)

2007-02-21 @ 17:35:55
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Vicke

Malin: Vad du gör mig glad att du som brukar inspirera mig kan inspireras utav mig:D Vaddå härma mig det är väl det som inspiration är till för jag blir bara stolt över att DU vill det.
*sitter och väntar* med spänning på att få se bilder från er:D
Kramar i massor

2007-02-21 @ 19:54:09
URL: http://www.vickes.blogg.se
Birgitta

Jaaa, DET inspirationskollaget ser jag fraM EMOT!

2007-02-21 @ 20:09:32
URL: http://lyckligagatans.blogg.se
cleo

Hur fint som helst, vad duktig Du är! Jag gillar soffbordet väldigt mycket, helt i min stil! :-)

2007-02-21 @ 21:19:08
URL: http://cleopethra.blogg.se/
cleo

Och fy söringen för sådana kommentarer som "Annas",
spdant kan man vara utan. Missunnsamma typer, helt enkelt! Ett råd från en "syster" med erfarenhet från anonyma; låt dem inte förstöra! Puss och kram!

2007-02-21 @ 21:22:48
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Anneli

Jeeessuss!! Jag fick musarm av att skrolla mig ner i den lååånga kommentarslistan! Först måste jag säja att att är lite förvånad. Jag hade inte förväntat mig att ditt vardagsrum skulle se ut så här:) Det är jättefint!! Gillar särskilt bordet. Och vilket fynd du gjort med golvvasen!!
Med det menar jag naturligtvis inte att jag trott att det skulle vara fult hemma hos dig. - inte alls! Men annorlunda. Kan inte förklara.
Du är väl för rar som hängt ängeln på en sån hedrande plats. Kram på dig min vän.

Och till Anna: Har du ätit bajs?

2007-02-21 @ 22:14:29
URL: http://flitigamyran.blogg.se
Maria

Ha ha......Anneli var kul....(inlägget ovanför mitt...).
Jag kommer fnissa mig till sömns....
:) :) :)
Anneli. Ten point,duapoints....
-Dagens bästa-

2007-02-21 @ 22:33:17
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Vicke

Birgitta: Levererat, så många fina inspirationskollage du ger mig varje vecka;)
cleo: Tack snälla rara du! Soffbordet är jag jätteförtjust i det är så fint:)
Tar tacksamt emot ditt råd och positiva kommentarer!
Anneli: Vad kul att jag kunde förvåna dig , det är kul att kunna vara lite "oväntad" också och inte så förutsägbar:D Bordet gillar även jag och golvvasen var ett riktigt fynd dryga hundringen.
Klart att min skyddsängel hänger på hedersplatsen:)
Kram på dig min vän
Maria: När jag läste kommentaren satt jag och skrattade högt så till och med Tonåringen kom från sitt rum och undrade hur det var fatt...

2007-02-21 @ 22:48:43
URL: http://www.vickes.blogg.se
MO

Härligt vardagsrum, kul att titta in hos andra och få lite inspiration /MO

2007-03-16 @ 19:29:20
URL: http://medaljongen.blogg.se
Anna

Hmmm...under kommentera kanske det borde stå endast positiva kommentarer.

2007-04-17 @ 22:39:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0