HUR SKA DETTA SLUTA?

78747-1067
Bild: Privat

Det var ingen bra kombination att få en så stor härlig hög äpplen hem och allan nya spännande recept som finns i olika bloggar som man bara måste testa. Vet vi bakade i går, men H blev så sugen på att själv baka i dag. Så det blev Isas recept på Äppelpaj som blev dagens bakverk, supergott och ett perfekt recept för en lite yngre bagare att fixa på egen hand. Som dessutom är lite "lättare", bra för oss som fikat i går också.  En stolt kille har precis bjudit familjen, mormor och morfar på äppelpaj med vaniljglass.

Det här är då inget bra start på mitt nya liv,  men förresten i dag är det ju fullt av födelsedagar ute i bloggvärlden både Sagas Sambo och Cleopethra fyller år i dag så klart man måste fira lite;)
Nej nu får jag nog ta och skärpa mig lite och jag har ett förslag till alla mina bloggvänner vi kan väl ta och köra lite hälsotema och köra lite nyttigare bloggande ett tag. Man blir ju så himla frestad, kanske bäst att gå ut och promenera med sina stavar en liten sväng;)

Uppdaterat
H tycker jag ska börja jobba på ett Cafeé så jag kan ta och fota alla bakverk där och lägga på bloggen, undrar hur populär jag skulle vara för chefen och kunderna??


Kommentarer
Malin

Nej - fortsätt att blogga om godsaker! Kom ihåg att nyttigt är tråkigt.....

2006-09-25 @ 20:33:36
URL: http://decor.webblogg.se
isabelle

Visst var det ett pangrecept? Och ingredienser man alltid har hemma. Kram på dig! /isa

2006-09-25 @ 20:50:27
URL: http://www.isa.nu/blog
Tekla

Åh, äppelpaj är ju så gott. Vet inte riktigt om hälsotemat fastnar på mig. Ska försöka men jag lovar ingenting *ler*

2006-09-25 @ 21:22:16
URL: http://tekla.wordpress.com
Vicke

Malin: Bra precis vad jag vill höra;)
isabelle: Verkligen ett pangrecept som kommer att användas flitigt , funkar säkert bra att byta ut äpplen mot hallon eller blåbär:) Enkelt och gott! *kramisar*

2006-09-25 @ 21:25:36
URL: http://www.vickes.blogg.se
Malin

Åh...äppelpaj idag oxå. Nu gör du mig riktigt avundsjuk!! Nog ska det gå att hitta lite nyttigare recept oxå, men dock inte lika lätt...tyvärr.

2006-09-25 @ 21:42:35
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Vicke

Tekla: Supergott med äppelpaj. Hälsotema efterlyste jag nog kanske för att döva mitt dåliga samvete*ler*
Malin: Måste ju ta väl hand om alla äpplen vi fått;) Det här var ju i alla fall ett lite nyttigare recept, det är nog tillbehören som är värst:)

2006-09-25 @ 22:28:21
URL: http://www.vickes.blogg.se
saravillfara

Men det var då fasligt att det inte ska gå att göra sin dagliga bloggrunda utan att bli totalt övermäktigt fikasugen!!!
Det vet ju alla hur förödande det är för formen att smälla i sig en massa godfika den här tiden på natten... ja, Vicke, tror jag skickar räkningen till dig när det blir dags att köpa nya större jeans. Det här midjemåttet lär ju inte kunna bestå, om du ska fortsätta frestas så här... *ler*
Kram på dig!

2006-09-25 @ 23:50:12
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Vicke

*hihi* Vet precis vad du pratar om , det är ett enda stort frestande i bloggvärlden;) Du jag tror det är bäst vi köper brallor med resår i midjan *ler* Kram på dig!

2006-09-26 @ 08:00:56
URL: http://vickes.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0