NÄRMARE ÄN VAD MAN TROR

78747-950
Bild: Privat

Vi har beställt illustrationen Landskap av Isa till tonåringens rum , Isa har varit så gullig och gjort den i färger som passar till den övriga inredningen i rummet.
Eftersom ordet vänta inte är ett populärt ord för mig så vill jag förbereda och köpa en ram färdigt så att det bara är att hänga upp den när den kommer. Så förra söndagen när vi var till Luleå skulle ram inhandlas, trodde vi. Vi sprang nästan benen av oss på de affärer som var söndagsöppna , såklart var inte Gallerix det och där vet vi det finns ramar. Men tyvärr vi fick fara hem utan ram med oss i bagaget, och jag vet att ramar inte är något som går att köpa hemma hos oss.
Kändes så frustrerande och jag förbannade mig över att bo i en liten håla där man inte ens kan gå och köpa en ram utan måste åka 16 mil för att handla det och helst en Lördag då alla butiker är öppna. Beklagade mig och tyckte nästan att det är dags att börja flytta  till en stad där allt som man behöver finns, tills jag i går var på ortens Ica butik för att inhandla lördagsgodis med barnen. Vad snubblar vi över där om inte en ekram i storlek 40x50 , precis det vi letat efter i storstan. Så nu kan vi lugnt bo kvar här för vad är stadens shoppingcentrum mot vår Ica butik.

Så nu väntar vi bara med spänning på illustrationen och vi vet ju redan hur fina de är eftersom vi redan i köket har en Vildblomma  .


Kommentarer
LoX

Inget slår ICA! Vi har en runt knuten. Fast Ume har lite fler affärer än ICA, det måste jag medge. Men det är på ICA jag hänger mest. :-)

Och 125 spänn - vilket fyndpris!

Vad kul med ett nytt tryck. Jag tycker de är så fina, de som Isa har gjort. Jag funderar på att köpa varsitt till barnen, och nu blev jag än mer inspirerad när jag såg ditt inlägg.

2006-09-03 @ 22:20:21
URL: http://lo.blogg.se
lina

hejsan!
vad kul att du kikade in hos mig. här hos dig fanns en massa fint att titta på och läsa om. kul! jag kommer säkerligen tillbaks fler gånger. och du, kul med nån som är från mina hemtrakter! kalix ligger ju faktiskt inte så långt ifrån övertorneå. :)
hoppas helgen varit fin!

2006-09-03 @ 23:20:53
URL: http://i-fokus.se
saravillfara

Ser fram emot att få se Landskap i nya färger, och grattis till raminköpet, vilket kanonIca ni har!!

2006-09-03 @ 23:22:49
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Mia

Hejsan!
Ja nog kan man fynda på Ica alltid!:) Läste på "saravillfaras" blogg att du också är ute efter en ny soffa. Eftersom du också bor här uppe i norr så tänkte jag bara tipsa dig om Wika möbler (Svenska Hem) i Gammelstad som har många fina soffor till riktigt bra priser!! Har själv en därifrån!.. :) Om du vill gå in å kika så är adressen "www.wikamobler.se" Superbra blogg förresten! :)

2006-09-04 @ 00:04:33
isabelle

Vet du, jag hittade också en ram på det mest oväntade stället. Jag besökte stans återvinningscentral och vad hänge där? Jo en silverfärgad ram i 70x100 för 50:-, det var ett kap :)

Jag tror din illis landar här hos mig idag eller imorgon så då skickar jag den med bums, tryckeriet har börjat vela ta 4 dagar på sig, inte 2 som tidigare, men men, jag har sagt det förut och säger det igen; den som vntar på något gott :-)

Kram isa

2006-09-04 @ 08:06:35
URL: http://www.isa.nu/blog
Vicke

LoX: Blev faktistkt imponerad av Ica, kan nog tänka mig att det finns aningen fler affärer i Umeå;) Det är bara i andra färger trycket är än de som fanns annaras är mönstret samma. Kan verkligen rekommendera Isas alster:)
lina: Roligt att titta in hos dig och även jag kommer att återvända:) Du är så välkommen tillbaka och extra roligt är det att du var från Kalix;) Helgen har varit bra hoppas din varit det.
saravillfara: Det gör vi också, tonåringen väntar så. Säger bara ICA äger , som H skulle säga;)
Mia: Visst kan man fynda på Ica och inte bara mat;) Vad kul med besök från en tjej som också bor i norr. Det stämmer att vi är i soffletartagen , Tack för tipset om Wika! Vi har faktiskt pratat om att vi borde åka dit någon Lördag, de har mycket fint på Svenska Hem och det är ju den kedjan Wika tillhör. Tack även för dina snälla ord om bloggen:)

2006-09-04 @ 08:16:27
URL: http://vickes.blogg.se
Malin

Åh vad spännande! Du får en alldeles egen i dina färger. Ser jag fram emot att få se!!

2006-09-04 @ 08:22:58
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Camilla

Hello!!
Hoppas helgen har varit bra.. Det har den varit här hemma, och borta (för det har vi ju varit en del) :)
Tänk om du bott lite närmare.. då hade vi gått på ikea och shoppat.. ;) Fast iofs. nu har du ju hittat inredningprylar på ica.. så du kanske inte behöver åka till ikea ngt mer ;)

2006-09-04 @ 08:44:54
URL: http://camilla.hopto.org
Camilla

Skumt.. jag kan kommentera i detta inläget.. men inte i det ovan :( Dumma blogg.se!!
Får väl kika in lite senare igen då..

2006-09-04 @ 08:46:00
URL: http://camilla.hopto.org
Vicke

Isa: Visst är det roligt när man hittar saker på oväntade ställen och vilket fynd du gjorde!
Att vänta är väl egentligen en del av nöjet och vi vet absolut att det är något gott vi väntar på:)
Malin: Jättespännande och klart ni får se det sen:)

2006-09-04 @ 08:46:05
URL: http://vickes.blogg.se
Vicke

Camilla: Där missade jag dig med några sekunder;) Den har varit jättebra men inte fullt så fartfylld som din;) Visst hade det varit roligt att gå tillsammans på Ikea och shoppa, varför ska Sverige vara så avlångt? Jag kommer aldrig att överge Ikea och att kunna shoppa inredning där för någon annan;) Dessutom har jag snart bara 7 mil dit:)

2006-09-04 @ 09:12:27
URL: http://vickes.blogg.se
Vicke

Camilla: Glömde säga att Blogg.se har strulat som bara den hela helgen Grrrr!!!

2006-09-04 @ 09:17:56
URL: http://vickes.blogg.se
cleopethra

Hej! Försökte kommentera vasen i inlägget ovan, men det gick inte, så jag kommenterar här istället! Vilken fin form på vasen. Gillar den! :-)

2006-09-04 @ 09:33:04
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Anneli

Jag ville egentligen kommentera den fina krukan, men det går inte:( Page cannot be found!! Strange!!

2006-09-04 @ 10:51:46
URL: http://flitigamyran.blogg.se
Vicke

Cleopethra och Anneli: Vet det är konstigt och omöjligt. Blogg fortsätter strula!!!

2006-09-04 @ 14:39:54
URL: http://vickes.blogg.se
Jenny

Jag bor i en stad men vad hjälper det på söndagar då allt är stängt. Vår motsvarighet till Ica skulle kunna vara Sparhallen som är öppet alla dagar i veckan, t.o.m. på julafton ;) Där kan man köpa allt.

2006-09-04 @ 15:04:25
URL: http://brollopsideer.blogg.se
Vicke

Jenny: Trodde alla städer hade öppet på söndagar men det är nog inte så. Tur du har Sparhallen då , till och med till den sista julklappen;)

2006-09-04 @ 22:14:31
URL: http://www.vickes.blogg.se
Angelo

Cool...

Aristides

Nice!

Eleni

Cool}Cool!

Yanni

Nice!

Aris

Cool.

Simos

Cool.

Gustas

Cool.

Gustas

Cool.

Andreou

interesting

Theodoros

Interesting...

Pericles

Cool!

Ioannes

Cool!

Giatas

Nice

Paulos

Interesting...

Andreou

Cool.

Maximos

Interesting...



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0