FÄRDIG MÅLAT

Bild: Vicke

Puhh vi kan andas ut nu "stugan" hann bli klar inför sin resa, med gemensamma krafter hann vi fixa det ett riktigt teamwork av alla inblandade.

I går lades den sista men ack så viktiga touchen , killarna monterade glaspartiet och terassmarkisen som man verkligen kan säga är pricken över i:et. Nu hann jag tyvärr inte börja veva ut den och fota men jag lovar att det kommer fler bilder när den kommit hem igen. Så ni får ge er till tåls ett tag till, men om ni vill försöka visualisera hur det kommer att se ut så kan ni även lägga till en 10m2 stor altan framför den.

Det här har verkligen varit ett roligt projekt , lite speciellt också eftersom Funkis Friggeboden är en produkt från vår lilla lilla bys Sågverk Heikkiläs Såg & Hyvleri. Dessutom är glaspartiet tillverkat på mitt jobb av mina duktiga arbetskamrater, så det är verkligen en speciell känsla och atmosfär i den:D

Sen är det verkligen kul att projektet inte är slut ännu utan nu börjar det bästa av allt , att få börja inreda. *Ler* vet att vintern är i antågande och att vi inte hinner använda den så länge denna säsong men lite måste jag ju få fixa i alla fall;) 

Här planeras inredning och piff så det surfas  friskt både på Blocket- Ikea , samt har blivit besök både på Återvinning och Loppis. Man vet ju aldrig vad man kan tänkas hitta som passar perfekt till vår nya Kesäpuoli (sommarsida) . Har förresten gjort världens fynd till den redan i dag på Loppis , men vad det är får ni se en annan dag.

I alla fall med andra ord så är följetongen om Funkis Friggeboden inte slut än på långa vägar i morgon får ni veta vart den tagit vägen...


Bild: Vicke



Kommentarer
Camilla(s nya hem)

Den är verkligen jättesnygg! Och precis som du skriver, det rolgaste är kvar! :)

2009-09-03 @ 21:17:50
URL: http://www.camillasnyahem.wordpress.com
åsa

Den ser jättefin ut. När blir det premiärsova?



Syrran

2009-09-04 @ 16:19:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0