BILD MED TAVELVARNING

Det tyckte Perlan om bilden jag lånade av Tonåringen till ett inlägg  för att tolka tisdagstemat upp. *Ler* man kanske skulle kunna säga att hon satte i gång mig med den kommentaren för nu är inte bilden bara en "tavelvarning" utan har blivit verklighet.

Under julgranen för lite drygt en månad sen fanns ett stort platt paket...


Bild: Vicke

Som nu pryder sin plats i Tonåringens rum , så tusen tack för den  kommentaren Perlan en jättebra julklappsidé du gav mig! 

En kul och personlig gåva, motivet har mottagaren själv sett till att föreviga och den är dessutom förknippad med en massa roliga minnen för honom. Så givetvis blev han jätteglad och jag tror att det här är en tavla som även kommer att få följa med till hans första egna hem. *Fniss* men tills dess får vi hoppas att det dröjer länge länge...;)

Sen måste jag också passa på att rekomendera företaget som jag beställde den från, Canvas Photos som jag också förresten hittade till tack vare en annan bloggare Husmusen.  Bra och snabb service men framförallt blev jag imponerad över kvalitén på tavlan, har tidigare beställt en tavla från en fotofirma på nätet och jag kan bara säga att skillnaden var enorm. Blev verkligen glatt överraskad:D

I morgon är det redan fredag så jag tänkte faktiskt önska er en trevlig helg redan nu!



 



Kommentarer
Lina

Jättesnygg tavla! Ja den bilden ja, den kommer jag ihåg, gillade den massor... Han måste ha blivit så glad (för att inte säga stolt) när han rev loss omslagspappret?!

Kanske skulle jag också leta i mitt bildarkiv, jag har funderat länge nu på en stor canvastavla ovanför soffan i vardagsrummet. Ungefär lika länge som det tog för din postpinne att komma upp...

Är det åldern kanske, vad tror du? :)



Jag passar på att önska dig med en trevlig fredag. Hoppas du får en toppenbra helg. Kanske slalom?! Vi tar det lugnt i helgen - vilar benen. Åldern igen. :)



Kram kram från söder

2009-01-29 @ 23:10:09
URL: http://kitchenbloom.blogg.se/
Micka

grymt snygg talva.

2009-01-30 @ 01:09:57
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Malin

Ja detta är något jag också varit sugen på men har inte riktigt hittat "rätta bilden". Tavlan blev jättefin, perfekt motiv till en ungdomsskille, och extra kul att han tagit bilden själv!!!

2009-01-30 @ 07:21:41
URL: http://malkins.blogg.se/
J o h a n n a - Inredning & pyssel

Så snygg den blev som tavla! Vilken perfekt julklapp! Jag har också beställt en tavla därifrån med ett foto på vovven och jag kan inte annat än hålla med dig. Leveransen var otroligt snabb och dessutom är det riktigt bra kvalitet på tavlan. Har inte beställt från något annat ställe tidigare, så jag kan ju inte jämföra, men är jättenöjd med min tavla! Tänkte visa den på bloggen någon dag. Ha en trevlig helg! Kram

2009-01-30 @ 09:25:24
URL: http://inredning.webblogg.se/
HUSnrNIO

Vilken härlig och fin julklapp! Trevlig helg.

2009-01-30 @ 10:56:29
URL: http://hilajns.blogg.se/
EVA

Åhhh så snyggt det blev !

Visst är det läckert då man bara kan skicka ett foto och vips kommer det en tavla...



Ha en underbar helg !

***

KRAAAM EVA

2009-01-30 @ 18:59:14
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Liza

Helt underbar tavla - vilken perfekt gåva!!!

KRAAAAAAAAAAAM!

Liza

2009-02-01 @ 10:58:42
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Sanna

Jätte fina bilder du har på din blogg! :)

2009-02-02 @ 08:54:57
URL: http://flickans.blogg.se/
Speja

Tack för dte tipset! Har precis det som projekt, att sortera ut några av våra foton för att förstora och hänga upp på väggen. Ska kolla företaget du rekommenderade.

Speja

2009-02-02 @ 09:03:00
URL: http://spejasprov.blogg.se/
Frida

Vad kul att det blev så bra!

2009-02-02 @ 16:50:59
URL: http://husmusen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0