HADE JAG ALDRIG TROTT...


Bild: Vicke

Aldrig hade jag väl trott att den dagen skulle komma när jag skulle öppna dörren in till det rum i vårt hus som jag nog helt enkelt avskyr , vår lilltoa. *Ler* och inte beror det på det man uträttar där utan pga hur *pip* gräsligt fult det är färgsatt och inrett.  Varför kunde inte någon stoppa mig när vi byggde vårt hus från att prompt välja rosa tvättställ och toastol, jag kan inte ha varit vid mina sinnens fulla bruk den dagen det valet gjordes eller?

Kanske jag inte är i dag heller som inte bara öppnar dörren till min inredningsmardröm här hemma utan också fotar och lägger ut det på bloggen trots att det inte är några före bilder.

Men jag måste ju bara få visa er mitt senaste kap, för något år sen i ett sista förtvivlat försök att piffa upp toan lite tills det är dags att renovera det så la jag till lite röda detaljer. Badrumsmattan som jag införskaffade för det ändamålet har börjat sjunga på sista versen och nu har den äntligen fått en ersättare. *Me like*

*Fniss* men ni kommer inte att tro mig när jag berättar för er vart den är köpt, på Biltema av alla ställen inte illa va! Följde lite motvilligt med familjen dit i lördags, kan ju inte precis påstå att det är en av mina favoritaffärer men vad gör man inte för sina kära. Så jag gick runt där och försökte fördriva tiden och snubblade över den nya perfekta mattan till lilltoan, inte blev jag heller ruinerad för tjugonio och nittio riksdaler var den min.
 
Helt otroligt Vicke har inredningsshoppat på Biltema;)


Kommentarer
Camilla

Överraskande att hitta en sån så billigt på just Biltema!Rosa porslin, det hade vi i det HELrosa badrummet i huset där jag växte upp. Mina föräldrar valde det som TILLVAL när de buggde huset (-88). Haha. :)Hoppas du får en bra vecka!

2009-04-19 @ 23:24:15
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
T H E R R E fotoblogg

Biltema har faktiskt en del fina grejer :)

2009-04-20 @ 08:10:31
URL: http://therre.blogg.se/
TiniTott

Nej men vad roligt att du kunnat fynda så fint där =)

2009-04-20 @ 11:42:52
URL: http://tinitott.blogg.se/
saravillfara

Men du, vad snygg!!

Jag som ska till Biltema om 2 veckor knappt, jag ilade genast in på hemsidan för att se om den fanns i vitt eller svart. Men det verkar inte så. Buhu...!

Jag önskar att det hade passat med en röd hemma hos oss, för den var väldigt snygg hemma hos er!

2009-04-20 @ 19:17:11
URL: http://saravillfara.se
Erika

Ja, ibland kan man fynda där man minst anar. Hoppas att din påsk varit toppen?! Jag ser ju vilka fina bilder du har lagt ut. Kramkram från mig :)

2009-04-20 @ 21:03:48
URL: http://mrum.blogg.se/
Erika

Ja, tänk vad man kan fynda där man minst anar det. Hoppas att du har haft en bra påsk?! Jag ser ju vilka fina bilder du har lagt ut. Kram kram från mig! :)

2009-04-20 @ 21:05:48
URL: http://mrum.blogg.se/
Malin

Det tog länge innan jag hakade på till Biltema, blev också glatt överaskad, det fanns ju faktiskt ngt för hela fam där!Visst är det så att smaken ändras med tiden, vårt hallklinker som skulle varit terracotta är ganska rosa och det ogillade jag redan vid leverans hemma, men då vågade jag inte andas om att jag gjort ett felval..2009-04-21 @ 06:25:33
URL: http://malkins.blogg.se/
Tekla

Vem visste att man kunde fynda sådana saker på Biltema. Kanske inte ska slänga katalogen nästa gång den dimper ner i brevlådan. Trevlig helg!

2009-04-24 @ 21:24:00
URL: http://tekla.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0