TUPPKAM

78747-1782
Bild: Vicke

Att veckohandla är inte det roligaste som finns alla gånger,  tänk om man alltid skulle  ha ett välfyllt kylskåp utan att behöva göra det;)

En sak som jag gillar med fredagshandlingen på ICA är att ta en sväng förbi blomavdelningen och spana runt lite. *ler* Man skulle kunna tro att det är en jätteavdelning men det kanske är att ta i lite och kalla det blomavdelnig skulle nog passa bättre med att säga blomhylla. I alla fall trots att det inte är så stort så är det välsorterat och olika roliga erbjudanden brukar de ha nästan varje vecka.

Den här veckan hade de bland annat denna tuppkam för en ringa penning och jag kunde bara inte motstå den. Det var en härlig orange höstfärg på den som passar fint till de andra detaljerna i vardagsrummet som jag plockade fram förra helgen när jag "höstade". Sen var den faktiskt både annorlunda och riktigt rolig blomma med ett roligt namn . Men vi får väl se hur länge den är rolig efter att flyttat in hemma hos mig, Fru blommördare;)

Ha en riktigt bra lördagskväll och en lång härlig ledig söndag, själv ska jag leka bambatant i morgon det är en av de roliga sakerna man får prova på som hockeyförälder.


Kommentarer
Mia

Vad söt!

2007-10-20 @ 23:12:00
URL: http://hemochlycka.blogspot.com/
Nilla

De är mysiga! Jag köpte ju en jag också (se min blogg den 9 sept) Jag hade den ute i en kruka, under tak. tillsammans med två gröna buskväxter. Nu är bara de två gröna kvar i krukan. Men det var kul så länge det varade! ;-)

2007-10-21 @ 09:08:23
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Mariakoden

Jättefin....
Samma färg som fiskrom va???
Fy så sugen jag blev på fiskrom nu.....

Det är så kul att köpa blommor!!

ha en bra o slapp kväll!!

Kram!

2007-10-21 @ 19:34:10
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Malin K

Håller m dig om att veckohandla mat inte precis är veckans höjdpunkt. Var själv på Ikea igår,så nu har min bruna soffa oxå fått lite orange detaljer, kudde pläd o sen kunde jag inte låta blir att härma Sara o köpa samma glas som henne o använda som ljuslycktor. Snacka om att ni inspierar mig! Blomman är superfin, visar man den på bloggan är det risk för att man blir kopierad ;)

2007-10-21 @ 19:44:11
URL: http://malkins.blogg.se
maria

Hej, ramlade in här från Malkins blogg och vill bara säga att du tar jätte fina kort. Och vad jag kan se ha kanonfin inrednings stil, snyggt! Vilket fotoprogram använder du för att göra de mindre korten med vit ram i de större korten? om du förstår ´vad jag menar.
Ha det gott!

2007-10-22 @ 09:59:16
URL: http://majjanw.blogg.se
Frida

Jag gillar också blomshopping när man handlar mat. För att dryga ut det andra tråkiga :)

2007-10-22 @ 16:13:15
URL: http://www.cultdesign.blogg.se
Vicke

Visst är det kul med lite uppiggande blommor så här i höstmörkret:)
Maria: Tack snälla du!
Jag har laddat ner Googles gratisprogram Picasa , testa du med!
Ha det gott.

2007-10-22 @ 21:35:34
URL: http://www.vickes.blogg.se
Kristina - Kix Inredningskoll

Riktigt kul blomma! Ja, nu på hösten behöver man få in lite mer färg här hemma.

2007-10-23 @ 08:40:29
URL: http://kixkoll.blogg.se
Pethra

Jag såg den på vårt ICA också, och funderade på att köpa den, men sedan blev det inte av, har ingenstans att placera den. Men jag tycker den är stentuff!

2007-10-23 @ 11:30:00
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0