ORDNING OCH REDA...

78747-1547
Bild: Privat

Kanske även Blogg.se borde ta och rena och organisera lite i sin röra. För igen var det helt hopplöst att komma in eller ladda upp en bild...

Jag är i alla fall glad för nu är hälften av köksskåpen genomgågna och rensade. Jösses amalia vad mycket prylar man samlar på sig genom åren. Det är väl en av nackdelarna med att ha mycket köksskåp att det finns gott om plats att samla prylar i . Så man rensar långt i från så ofta som man borde.  Men nu har i alla fall jag kommit en bra bit på väg:D

Tänk vad en ny köksfläkt för med sig massor av ny inspiration att äntligen göra det man tänkt länge länge.

Sen måste jag ju visa den låda som jag är mest nöjd med vår nya kryddlåda.  Samtidigt får jag bevisa för Sara att jag inte alls ännu tillhör de som har Ikea så nära att jag lämnar kassorna utan att ha handlat;) En ocn annan liten sak hade jag ju med mig.
 
En av de var dessa fiffiga lådinsatser för kryddburkarna.  Våra har tidigare varit i skåpet ovanför fläkten som nu snart förhoppningsvis kommer att ersättas utav en fläktkåpa i stället. Måste säga att detta alternativ är tusen gånger bättre. Så lätt och överskådligt att både se vad man har för kryddor och ta fram de. Tidigare var det alltid så att den krydda man behövde var naturligtvis längst bak i skåpet.  Det var också svårt att se vad som fanns hemma så i bland köpte man hem både dupletter och tripletter.

Så nu gäller det bara att fortsätta agera medans jag har ångan uppe och fortsätta med resten utav skåpen. Man kanske rentav skulle önska regn under påsken så att man skulle kunna göra klart;)


Kommentarer
Malin

Skoja inte att blogg borde ta och rensa lite också så att de snabbar upp lite. Inte konstigt att jag inte gör några nya inlägg när det ska vara så segt. Jag fick skriva om halva inlägget då sista halvan försvann *grrrr*.
Sådana lådinsatser skulle jag verkligen vilja ha!! Kan bara säga detsamma om fläktskåpet, där har vi kryddburkar huller om buller. Problemet är bara var jag ska ha lådinsatserna? Har bara tre lådor i vårt kök och de är redan fullproppade. Dessutom skulle inte någon av dem rymma alla våra kryddor. Skulle nästan tro att vi har hela (lite överdrivet kanske) Santa Maria´s sortiment hemma. Kram!

2007-04-02 @ 22:49:33
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
EVA

Har kikat på lådinsatserna, verkar SÅ praktiskt, men vi har för lite lågor !
De jag har behövs till annat, så maken gjorde en kryddhylla som han satt fast på insidan av skafferidörren, där det är både mörkt och svalt. Ska fota där nån dag ( måste nog först röja lite i skafferiet...)

KRAM EVA

2007-04-03 @ 00:02:13
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
tina

Nu blev jag inspirerad att städa och göra fint i mina skåp och sådor i köket, hjälp vad man samlar på sej!! Bra lådinsatser till kryddburkarna....
Nu sitter jag och gäspar så käken nästan går ur led.....dax att gå och lägga sej kanske!! Nattinatti!!
Kram tina:)

2007-04-03 @ 00:29:20
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Saga

En sån där praktisk låda vill jag också ha... får nog skriva upp kryddburkshållaren på min lååånga IKEA-lista :)
Kram

2007-04-03 @ 06:49:56
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
Vivi

Å sen när du är klar kan du komma hit o fixa hos oss! Skulle verkligen behövas!! =))

2007-04-03 @ 07:40:12
URL: http://vivis.blogg.se
Vildängel

åhh, vi måste oxå göra en kökdsstädning... men jag drar på det för oj vad skrot som är samlat i vårt kök...
//V

2007-04-03 @ 08:07:08
URL: http://vildangel.blogg.se
Camilla

Hihi.. de här kryddhållarna stod jag också och tittade på ihelgen.. Var sugen på att köpa. Men vi har ju lite äldre mått på lådorna så jag var inte säker på om dom skulle passa.. Dessutom vet jag inte om jag skulle kunna rensa ut så pass mycket att jag skulle få en låda fri till kryddor.. För ja, man samlar på sej så många "bra-att-ha" saker genom åren ;)

2007-04-03 @ 08:44:25
URL: http://camilla.hopto.org
Thea

Åh, en sån har vi pratat på att vi ska köpa i de två åren vi haft vårt nya kök. Men det har inte blivit av. Förstår att ni är nöjda.

Ja, vad tråkigt det är med blogg.se =(=(

Ha en bra dag!

2007-04-03 @ 08:54:04
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Angelica

De där har jag också kollat på men med ett kök alá 70-tal så fick jag drömma vidare!

2007-04-03 @ 09:02:03
URL: http://angelicas.webblogg.se
Christina

Å yes :/ skönt att höra att det finns fler som begraver sig i köksskåp och lådor när det finns så mkt roligare att göra haha! Jag gjorde mitt strax innan jul. Nu dröjer det väldigt länge till nästa gång. Väldigt länge.

2007-04-03 @ 10:54:15
URL: http://solusfemina.squarespace.com
Lisa

Jag har skjutit upp det där med att rensa köksskåp till köksrenoveringen tar fart, men då ska det bli rent i lådorna och såna kryddinsatser ska definitivt införskaffas.

2007-04-03 @ 12:05:10
URL: http://mittlillahus.blogspot.com/
Pernilla

Himlans praktiskt det där med kyddburks insatser! :)
kram

2007-04-03 @ 15:34:05
URL: http://www.perlan.org
Anneli

Det är ju onekligen så att solens återkomst är rätt avslöjande. Vi putsade lite fönster här i helgen. Vilken skillnad!! :)
Jag brukar göra en storstädning på våren, det känns alltid så skönt, faktiskt något jag nästan tycker är lite roligt...

2007-04-03 @ 17:46:16
URL: http://flitigamyran.blogg.se
Liza

Yes! Så praktiskt... skriver upp på min IKEA-lista! Snart så är det dax! Det är nästan så att jag vill påsken ska gå fort (dock utan regn) så det blir TISDAG!!!
OCH.. är så less på att det strular med inläggen - har fått göra om gårdagens inlägg flera gånger för att det inte sparats! Då blir jag trött!!
Kram/ Liza

2007-04-03 @ 18:11:00
URL: http://vardagslycka.blogg.se
saravillfara

Superfiffig förvaring!
Hmm, nu gäller det bara att tänka ut en låda lämplig för detta då - det är ju liksom redan ganska fullt i alla nämligen... *tänk, tänk*....
Kram!

2007-04-03 @ 21:27:30
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Vicke

Alla: Det blir svar till er alla i en gemensam kommentar har suttit och bråkat med blogg.se alltför länge igen för att orka med annat...:(
De är helt suveräna kryddinsatserna och passar bra i ett kök som vårt där man har ganska gott om lådor.
Sen vågar jag nog inte lova att komma och hjälpa någon annan finns gott om skåp och lådor kvar;)
Kram till er alla!

2007-04-03 @ 23:00:30
URL: http://www.vickes.blogg.se
TiniTott

Vad härligt att rensa i köksskåpen, jag har inte många men en rensning skulle nog behövas igen tror jag. Otroligt vad man samlar på sig egentligen. Kryddfacket verkar otroligt smart, önskar jag hade plats för ett bara =)

2007-04-03 @ 23:56:15
URL: http://tinitott.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0