FÄRGVECKA 4

Färgen i dag är Lila och det kändes nästan svårare att hitta något än i går, första tanken var att fota Rallarrosorna som blommar så härligt runt om oss. Men det var redan flera som hade såna fina bilder på blommor så tänk tänk hitta något annat. Funderade lite och kom på att jag faktiskt har hela tre stycken lila saker i mina gömmor

NR 1

78747-434

Stickade pannlapparna som kanske inte är favoriten pga färgen utan för att de är så stora och tjocka mycket praktiska och bra.

NR 2

78747-435

Den här har jag fått av min faster hennes gamla den ska man ha ljus i tror jag i alla fall, grävde fram den långt bak i ett skåp. Vilket syns på bilden ni ser hur dammig den är men det var så charmigt så jag lät det vara.

NR 3

78747-433

Mammas gamla klänning som hon använt då hon var gravid, vi hade kusinträff förra sommaren och man skulle ha på sig något som var från det årtiondet då man är född. Mamma hade en kappsäck med gamla kläder kvar och vi provade och provade till sist lyckade min syster och jag hitta varsitt plagg som gick på oss . Glada i hågen gick vi för att visa mamma då hon säger "det där är mina gamla mammaklänningar", kul va? De var väldigt väldigt korta så det fick bli ett par byxor under och klänningarna som tunika.


Kommentarer
Nilla

;-)

2006-07-13 @ 18:27:56
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Saga

Oj så fina lila bilder du har tagit! Och den klänningen såg väldigt retro ut :)
Tänk att de var så små på sin tid, alla mammor. Vem kan ha sin mammas gamla brudklänning? De brukar ju vara typ i stl 36!!
Här får du en jättestor KRAM från mig. Du är så snäll i dina kommentarer, och du ska veta att det värmer (och generar)!!

2006-07-13 @ 18:51:41
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
Anna

Men kolla! Vilket coolt mönster! Förstår om den blev fin som tunika. Och nu såg jag ditt orangea bidrag också. Tjusigt! Och man blev förhoppningsfull om att det går att förverkliga sina drömmar...

2006-07-13 @ 19:40:12
URL: http://oklarheter.blogspot.com
saravillfara

Föll för den fina klänningen, så söt!
Du lyckades ju jättebra, tre hela inomhusgrejer - hatten av!!
Kan jag också få åka lite snålskjuts på Sagas tack till dig, för jag håller med henne i varje ord - du är toppen, tjejen. Så uppmuntrande, positiv och glad, snäll och go: kramar från mig med!

2006-07-13 @ 20:25:33
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Camilla

Vilket fint mönster det är på klännigen :D

Toppenbra bilder :D

2006-07-13 @ 20:40:36
URL: http://camilla.hopto.org
Wilma White

Min mamma har kvar en rosa glitterklänning från 60-talet. Den är så kort att jag rodnar!

2006-07-13 @ 20:57:24
URL: http://whitescenth.blogg.se
Vicke

Nilla: ;-)
Saga: Tack , visst är den retro :) Otroligt små verkar de ha varit, tror inte det är någon som kan ha mammas brudklänning! KRAM tillbaka , skriver vad jag tycker inte för att vara snäll! Kul att det värmer det är du värd, bli inte generad utan stolt!
Anna: Visst är det coolt mönster, min svägerska är ett bra exempel på att det går förverkliga sina drömmar:)
saravillfara: söt är den, otroligt trodde inte jag hade så mycket lila! Jag säger samma till dig som till Saga att jag skriver vad jag tycker. Tack för dina härliga ord åker snålskjuts på dig och säger detsamma till dig *Kramar*
Camilla: Visst är det synd bara att den är så kort! Tack för dina ord om bilderna:)
Wilma White: Härligt, det är precis samma med längden på denna knappt att det täcker troskanten så det får vara tunika för mig!

2006-07-13 @ 22:06:24
URL: http://www.vickes.blogg.se
Libanronja

This is the coolest web site I have seen for ages, excellent work and content.

2009-05-20 @ 10:24:04
URL: http://libanronja.20six.fr


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0