SOMMAR SOL OCH LATA DAGAR

78747-667
Bild: Privat

Sommar sol och lata dagar vilken perfekt beskrivning på mina semesterveckor som tyvärr nu redan är slut. Som man brukar säga tiden går fort när man har roligt och nu är det bara att parkera båten, för det är slutbadat och färdiglekt på stranden . Dags att åter ställa väckarklockan till morgonen och återvända till verkligheten och det som kallas för arbete, tillbaka till vardagen och rutiner. Även om det känns lite lättare efter en sån här toppensommar som vi haft så kommer det nog vara jobbigt att ställa om sig igen. Har verkligen vänt på dygnet nu när man varit ledig, tur i alla fall att jag har en vecka på mig att göra det innan det är killarnas tur att återvända till skolan.
Kommer säkert att sova oroligt i natt och vara rädd för att försova mig på morgonen, önskar jag skulle få vara ledig lite lite till undrar hur man skulle kunna få det?
H föreslog mig en gång att jag skulle kunna vara lärare under loven , hm undrar om det finns någon sådan lärartjänst ledig? Tror nog också att det är enda tiden jag skulle vela vara lärare alltså under loven, det är nog ett rätt så tufft jobb i dag. Så jag går nog till mitt eget i stället i morgon bitti om jag bara lyckas vakna.

(Bron som synd i bakrunden är den som går över Torneälv mellan Sverige och Finland)


Kommentarer
Malin

Lider med dig! Vet hur oerhört tungt det är. Har ju nyss varit där. Kan trösta sig med att man fort kommer in i vardagen igen, även om man inte vill eller tror det. Lycka till på jobbet!

2006-08-13 @ 21:44:59
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
saravillfara

Som jag redan sagt: du har all min sympati. Men redan imorgon kommer det att kännas bättre!
Kram och lycka till nu, med insomning, sovande och uppstigande imorgonbitti. ;)

2006-08-13 @ 22:07:49
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Saga

Oj, är det redan dags!? Jag hoppas att du vaknar imorgon, och det inte allt för trött! Men som flitig läsare av din blogg känner jag mig ändå glad över allt du hunnit och upplevt på din semester. Du tar nog pris tror jag. Och ändå har du bloggat som bara den :)
Sov så gott och kram till dig!

2006-08-13 @ 22:31:57
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
Vicke

Malin: Tack! Skönt att höra det är nog så att man inte vill tro det;)
saravillfara: Bättre redan i morgon, det låter bra. Tack tack, ska gå och lugna nerverna med en norsk kriminalserie som slutar sent. Vilken bra start;)
Saga: Japp det är redan dags, det går fort. Tack för alla gulliga ord, blir helt rörd. Blogga har varit en av de roliga saker jag gjort under semestern:) Kramar tillbaka och sov gott själv även om jag vet att du säkert är vaken länge till;)

2006-08-13 @ 23:10:27
URL: http://www.vickes.blogg.se
Vicke (igen)

Lyckades både somna lätt och sova bra ända fram till kl 5 , men det gick faktiskt bra att stiga upp och nu sitter jag på jobbet:)

2006-08-14 @ 09:27:06
URL: http://vickes.blogg.se
Speja

Pust, har också börjat jobba idag. Det går lite trögt, men snart är man förhoppningsvis inne i rutinerna igen. Fast det är svårt att låta bli att tjuvkika hos alla bloggare.

2006-08-14 @ 10:06:41
URL: http://www.speja.blogg.se
Vicke

Speja: Vet hur du känner det går lite trögt även för mig. Tur vi har tillgång till dator så vi kan tjuvkika in hos alla bloggare:)

2006-08-14 @ 10:11:07
URL: http://vickes.blogg.se
Åsa

Så även prinsessans båt kom med på bloggen, visar henne i morgon.

2006-08-14 @ 22:19:20
URL: http://vickes.blogg.se
Vicke

Åsa: Jajemen Prinsessans fina Barbiebåt var en fin avslutninsbild på en härlig sommar:) Kramisar till Prinsessan!

2006-08-14 @ 22:46:29
URL: http://www.vickes.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0